صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با تاييد راي كميسيون بدوي از سوي كميته استيناف

احكام دوپينگي‌هاي فوتبال ايران اعلام شد

بازيكن تيم فوتبال صباي قم به دليل دوپينگ با سه ماه و دو بازيكن ليگ برتر فوتسال با دو سال محروميت روبرو شدند.
کد خبر: ۱۳۴۵۷۰
| |
2588 بازدید

كميته استيناف راي كميسيون بدوي رسيدگي به تخلفات دوپينگ فوتبال كه محكوميت سه بازيكن فوتبال و فوتسال را صادر كرده بود تاييد كرد.

2به گزارش فارس، تن از اين بازيكنان تا پايان مهلت قانوني درخواست استيناف كردند كه شب گذشته جلسه كميسيون استيناف تشكيل شد و پس از استماع اظهارات دبير كميسيون و بررسي لايحه ارائه شده و مجموع مستندات موجود در پرونده اعتراض اعلام شده را وارد ندانست و آراي كميسيون بدوي را تاييد كرد.

بر اين اساس محسن بياتي نيا بازيكن تيم صباي قم از ليگ برتر به 3 ماه محروميت و رامين كريمي نژاد از تيم فوتسال شركت ملي حفاري ايران به مدت 2 سال محروميت و پژمان جعفرخاني از تيم فوتسال آرش بتن قزوين به 2 سال محروميت از كليه فعاليت هاي رسمي در فوتبال محكوم شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟