صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسلمانان کشمیر شیوه مبارزاتشان با دولت هند را تغییر می دهند

این حرکت تازه مسلمانان در کشمیر، موجب نگرانی دولت هند شده و وزارت خارجه این کشور، همه تلاش خود را برای خنثی سازی جنبشی جدید آغاز کرده است... .وی همچنین از آماده کردن پیام ویژه خود برای امام جماعت مسجد «کعبه» خبر داده و گفت: از امام کعبه مقدس یاری می خواهیم تا علیه ممنوعیت نماز در مسجد کشمیر اقداماتی را انجام دهد.
کد خبر: ۱۳۴۰۸۰
| |
5621 بازدید
|

مسلمانان کشمیر در اقدامی ابتکاری، در پی جلب توجه کشورهای اسلامی به وضعیت اسفبار خود برآمده اند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، میر واعظ «عمر فاروق»، رهبر میانه رو مسلمانان کشمیر با تشکر از توجه رهبر انقلاب اسلامی ایران برای پیام ایشان به مراسم حج امسال و اشاره به موضوع کشمیر در ردیف غزه و عراق، آن را پیامی دلگرم کننده برشمرد و از تصمیم خود برای جلب توجه کشورهای اسلامی به موضوع کشمیر سخن گفت.

در همین حال، نزدیکان میر واعظ «عمر فاروق» می گویند که وی، پس از 9 هفته حصر خانگی در «سرینگر»، با الهام از پیام رهبر انقلاب ـ که به مناسبت مراسم حج صادر شد ـ روحیه دوچندانی یافته و در پی تقویت جبهه مسلمانان در این منطقه برآمده است.

همچنین گفته می شود، این رهبر مسلمانان کشمیر، برای تشکر از پیام رهبر انقلاب و همچنین رساندن پیام مردم کشمیر به رهبر انقلاب، می خواهد در سفر به دهلی نو با سفیر جمهوری اسلامی، دیدار کرده و مراتب تقدیر خود را از این پیام به سفیر کشورمان ابلاغ کند.

در همین حال، خبرها حکایت از آن دارد که این حرکت تازه مسلمانان در کشمیر، موجب نگرانی دولت هند شده و وزارت خارجه این کشور، همه تلاش خود را برای خنثی سازی جنبشی جدید آغاز کرده است.

بر پایه این گزارش، «عمر فاروق» در تعریف دور جدید مبارزات مسلمانان کشمیر، راه اندازی نهضتی دیپلماتیک را در دستور کار قرار داده  و علاوه بر دیدار با سفیر ایران می خواهد با نمایندگان دولت های اسلامی مستقر در دهلی دیدار و شرایط مسلمانان در کشمیر را برای آنان تشریح کند.

وی گفت: کار روی این اقدام را آغاز کرده ایم و در چند روز آینده، دیدار با دیپلمات های کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی را شروع خواهیم کرد تا آنها را از تعرض ها و دخالت های دولت در امور دینی آگاه کنیم.

او همچنین با اشاره به ممنوعیت 9 هفته ای دولت محلی برای برگزاری نماز جماعت در مسجد جامع «سرینگر»، از آماده کردن پیام ویژه خود برای امام جماعت مسجد «کعبه» خبر داده و گفت: از امام کعبه مقدس یاری می خواهیم تا علیه ممنوعیت نماز در مسجد کشمیر اقداماتی انجام دهد.

میر واعظ «عمر فاروق»، محور سخنان خود با سفرای کشورهای اسلامی را مسایل سیاسی مسلمانان، حقوق بشر در منطقه، مداخله و تعرض مذهبی دولت در کشمیر عنوان کرد و افزود: این برای نخستین بار در تاریخ منطقه است که به یک میر واعظ اجازه داده نشده تا در کشمیر نماز بخواند.

این سخنان میر واعظ «عمر فاروق»، در حالی مطرح می شود که دولت محلی با مسئولیت «عمرعبدالله» وی و طرفدارانش را به داشتن رابطه با خارجی ها متهم کرده و به این بهانه در 9 هفته گذشته، اجازه اقامه نماز به وی را در مسجد کشمیر نداده است.

وی در پنج ماه گذشته در حصر خانگی بوده و همه دیدارها و گفت وگوهای او با نمایندگان اقشار گوناگون و خبرنگاران در درون خانه اش انجام گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
اگه یه سایت هندی یا روزنامه هندی در مورد نحوه مبارزه مثلا کردها با دولت ایران مقاله بزند همین خود شما خودتان را به آب و آتش می زنید که این یعنی دخالت در امور داخلی .می خواهم ببینم این مسئله چه اهمیت استراتژیکی برای ما دارد که بی جهت باید با هندی ها هم دشمنی کنیم.
پاسخ ها
مجتبی
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
شما نگران نباش.درکت بیشتر از ایتها نیست. غصشو نخور. چی میفهمی عمق استراتژیک چیه؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
آقا مجتبی درک استراژیک شما در سودان و عمرالبشیر هم بود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
همه باید از عمر فاروق حمایت کنیم چه شیعه چه سنی.
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
شما بهتره در مسائل داخلی کشورهای دیگه دخالت نکنید. یه همچین چیزی هم ما خودمون در داخل داریم که هنوز که هنوزه نتونستیم یک نفر از اون جبهه رو راضی کنیم و به این طرف جبهه بیاریم اما انبوه نیروهامون رو از دست دادیم
سامان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
سلام
در جواب کسی که کشمیر را با کردستان مقایسه کرده:
اول اینکه کردها به لحاظ نژادی ایرانی و به لحاظ دینی مسلمان هستند مثل اکثر ایرانیها در حالی که کشمیریها نژاد و مهم تر از اون دین کاملا متفاوتی با هندیها دارند
دوما اینکه اگه کمی تاریخ مطالعه بفرمایید متوجه میشید که کشمیر بر خلاف خواست اکثریت مردمش به زور اسلحه توسط هندیها اشغال شده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
اولا کشمیری ها و هندی ها از اقوام هندی بودند ثانیا پاکستانی وجود نداشت هرچه بود هند بود بعدش کردستان ترکیه میدونی کجاست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
خواهشا هندی ها که از نظر فرهنگی قرابت نزدیکی با ایرانی ها دارند را به خاطر این مسائل از خودمون ناراحت نکنیم اگه واقعا این چیزا برای شما اهمیت داشت یک سال و نیم پیش که مسلمانهای چین را می کشتند یه حرفی می زدید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
کشمیر جزء هند نیست، هندی ها آنجا را بر خلاف نظر مردمش اشغال کرده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
بخش هندی پاکستان دوباره باید به هند برگردد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟