صفحه خبر لوگوبالا تابناک
قنبري :

در اتخاذ تدابیر امنيتي نباید تردید کرد

کد خبر: ۱۳۴۰۱۱
| |
1169 بازدید
با توجه به اين اتفاقات قطعاً بايد از دانشمندان هسته‌اي حفاظت لازم صورت گيرد.

به گزارش ایلنا، سخنگوي فراكسيون خط امام (ره) مجلس بر ضرورت حفاظت لازم از دانشمندان هسته‌اي تاكيد كرد.

داريوش قنبري نماينده ايلام در مجلس در مورد ترور 2 تن از اساتيد دانشگاه در هفته گذشته با محكوم كردن آن اظهار كرد : از مسوولان اطلاعاتي انتظار مي‌رود تمام امكانات را براي شناسايي عوامل اين حادثه مشخص كنند.

وي افزود: اين اتفاقات منافع ملي را مستقيماً مورد هدف قرار داده و به احتمال بسيار زياد با دشمنان ما يعني كشورهايي كه در هفته‌ها و ماه‌هاي اخير زمزمه حمله به تاسيسات هسته‌اي را مطرح كرده‌اند بخصوص رژيم غاصب صهيونيستي مورد اتهام هستند.

قنبري سخنگوي فراكسيون خط امام مجلس تاكيد كرد: با توجه به اين اتفاقات قطعاً بايد از دانشمندان هسته‌اي حفاظت لازم صورت گيرد و نبايد ترديد كرد كه از همين امروز تدابير امنيتي خاص در اين زمينه در نظر گرفته شود زيرا هدف دشمنان از انجام اين ترورها تضعيف روحيه دانشمندان هسته‌اي است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی