قواي سهگانه پشت سر رهبري حركت ميكنند
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس شوراي اسلامي جلوهاي از تحقق مردم سالاري ديني است.
به گزارش ايسنا شهابالدين صدر در مراسم هفتاد و سومين سالگرد شهيد مدرس در كاشمر، به بيان ابعاد شخصيتي شهيد مدرس پرداخت و افزود: بزرگداشت شهدا به ويژه شهيد مدرس براي آن است كه از آنها سرمشق بگيريم؛ در حقيقت اين مراسم بزرگداشت ارزشهايي است كه در وجود آنها تبلور پيدا كرده و ما بايد از آن ارزشها تاسي گرفته و آنها را احيا كنيم.
وي ادامه داد: در كنار تعليم و آموزشي كه در علوم مختلف از اين شخصيت برجسته به عنوان يكي از علما و فقهاي ممتاز اسلام و شيعه ميتوان داشت، ميتوان به مسائل مختلف شخصيتي و تربيتي و كارهاي ايشان توجه كرد كه به كارگيري آنها مايه بالندگي يك انسان ميشود.
وي با اشاره به گفته امام(ره) كه اگر انساني الهي شود ميتواند تحول و انقلاب ايجاد كند، به شخصيت بنيانگذار انقلاب اشاره كرد و گفت: امام(ره) از جمله شخصيتهاي الهي بود كه در زمان حيات خود نهضت و نظامي را بنيانگذاري كرد كه تا صدها سال و براي تمام انسانهاي آزاده دنيا الهام بخش است.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه «اگر مدرس توانست امواج خروشاني را در كشور و حتي در دنيا ايجاد كند، به خاطر تحولي بود كه در درون وي به وجود آمده بود» اظهار كرد: افراد بسياري هستند كه هر روز سخنهاي مختلفي ميگويند و فرياد ميزنند ولي حرفهايشان به جايي نميرسد، اما وقتي امام ميگويد آمريكا در برابر ملت ايران هيچ غلطي نميتواند بكند، اين سخن فقط يك حرف سياسي نيست، چون آدمها و سياستمداران بسياري در دنيا هستند كه حرف ميزنند و حتي تهديد ميكنند اما چون الهي نيستند هيچ فايده و اثري ندارد اما وقتي همانند امام و شهيد مدرس انساني الهي باشد، جملهاي كه ادا ميكند از حروف استواري تشكيل شده و حتي تمام ذرات عالم و نظام نيز نسبت به او اداي احترام ميكنند.
وي با بيان اينكه «چنين جملاتي از انسانهاي الهي در دل دشمنان اسلام و بشريت برغم برخورداري از قدرتهاي مادي، رعب و وحشت ايجاد ميكند» افزود: امروز با همه تهديدهايي كه جمهوري اسلامي با آن مواجه است، شاهديم مقام معظم رهبري با همان صلابتي كه امام(ره) داشت، در برابر اين تهديدها ميايستد و از آرمانهاي امام و نظام اسلامي دفاع ميكند و در برابر تمامي تهديدهايي كه براي معدوم كردن دولت جمهوري اسلامي اتفاق ميافتد، با صلابت و اقتدار سخن ميگويد و موضع ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه «دشمنان بارها ايران را تهديد به حمله كردهاند» اظهار كرد: به بركت نظام اسلامي و ايمان مردم و ايستادگي و مقاومت آنان و وفاداريشان به رهبري و ولايت، شاهديم روز به روز بر عزت ايران افزوده شده و دشمنان اسلام خوار و ذليل شدهاند.
صدر با اشاره به اينكه «امام خميني(ره) بارها در مورد شخصيت مدرس و تاثيرگذارياش بر نهضت اسلامي ايراد سخن نمودند كه براي همه ما آموزنده است» خاطرنشان كرد: وقتي ايشان ميفرمايند مدرس زنده است، تا تاريخ زنده است؛ بدين خاطر است كه مدرس در برابر استبداد رضاخاني به گونهاي عمل كرد كه اگرچه اين روحاني در دنيا هيچ چيز نداشت اما امروز با عزت و احترام از او ياد ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه «مدرس شخصيتي الهامبخش براي تمامي افرادي است كه دل در گرو نظام و انقلاب و اسلام و اقامه احكام الهي دارند» گفت: نامگذاري سالروز شهادت اين مجاهد نستوه به نام روز مجلس حاوي پيام مهمي براي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي است كه همانند مدرس به دنبال استقلال و آزادي كشور و دفاع از احكام الهي باشند.
وي ادامه داد: از ابتداي پيروزي انقلاب تاكنون هم امام راحل و هم مقام معظم رهبري بر رعايت موازين و شاخصهاي مجلس با تكيه بر ابعاد شخصيتي مدرس تاكيد داشتهاند تا در چارچوب قوانين الهي و موازين قانونگذاري اقدام شود و خوشبختانه نمايندگان هم بر همين مسير حركت كردهاند.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس در جهت اقامه و تحقق احكام الهي برنامهريزي و قانونگذاري ميكند و در جهت استقلال كشور كه يكي از بزرگترين دستاوردهاي نظام پس از پيروزي انقلاب است، تلاش كرده است.
وي با تاكيد بر اينكه «مجلس ما مجلسي است كه مدرسگونه راه امام را ادامه ميدهد و مطيع مقام ولايت است» اظهار اميدواري كرد كه نمايندگان مجلس بتوانند در جهت تحقق آرمانهاي امام و منويات مقام معظم رهبري به وظيفه خطير خود بپردازند.
وي با بيان اينكه «سه قوه مجريه، مقننه و قضاييه مشروعيت خود را در نظام اسلامي ما از ولايت مطلقه فقيه ميگيرند» گفت: در جمهوري اسلامي ولايت فقيه در راس نظام بر تمام قوا نظارت ميكند و اگر كشور به پيشرفتهايي دست يافته نتيجه طي همين مسير در كشور است.
صدر خاطرنشان كرد: امروز قواي سهگانه در كنار تمام نهادها برغم تمام شايعاتي كه در خصوص تفرقه بين آنان وجود دارد، دست در دست هم، پشت سر مقام معظم رهبري در مسير توسعه و تعالي كشور تلاش ميكنند.
وي با بيان اينكه «مردم و مسوولان همواره براي پيشرفت كشور تلاش نموده و به دستاوردهاي بزرگي در عرصههايي همچون فناوريهاي نوين هستهيي دست يافتهاند؛ لذا دشمنان نميتوانند ما را به عقب برگردانند» ادامه داد: ملت ما راه اعتلا را يافته است و با درآمدن از زير سلطه استكبار و استعمار جهاني با صلابت و اقتدار مسير رشد و تعالي را ميپيمايد.
وي افزود: در اين مسير مجلس شوراي اسلامي كه جلوهاي از جلوههاي تحقق مردمسالاري ديني است و به دفاع از افتخارات نظام اسلامي ميپردازد، برغم تبليغات مسموم دشمنان محكم ايستاده و با اقتدار عمل ميكند.
نايب رييس مجلس اظهار كرد: وجود مجلس شوراي اسلامي و حضور نمايندگان مردم در خانه ملت از مظاهر اعمال راي مردم و تبلور اراده آنان است كه به عنوان بازوي رهبري در مسير قانونگذاري و نظارت بر اجراي قوانين ايفاي نقش مينمايد و همكار پرتواني براي دولت و قوه قضاييه است تا در كنار هم مشكلات كشور را برطرف نمايند و وسيله رفاه و آسايش ملت را فراهم آورند.


