میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر دولت روحانی، گزینه پرسپولیس شد

در روزهایی که لابی‌های گسترده میان مدیران مختلف و بانک شهر برای انتخاب مدیرعامل جدید پرسپولیس به اوج خود رسیده، خبرهای تازه‌ای از پشت‌پرده این رایزنی‌ها به گوش می‌رسد.
کد خبر: ۱۳۳۵۷۵۴
| |
4446 بازدید
|
۳
وزیر دولت روحانی، گزینه پرسپولیس شد

به گزارش تابناک به نقل از فرهیختگان؛ در روز‌هایی که لابی‌های گسترده میان مدیران مختلف و بانک شهر برای انتخاب مدیرعامل جدید پرسپولیس به اوج خود رسیده، خبر‌های تازه‌ای از پشت‌پرده این رایزنی‌ها به گوش می‌رسد. طبق شنیده‌ها، مدیران بانک شهر طی روز‌های اخیر از بانک‌های عضو کنسرسیوم مالک پرسپولیس خواسته‌اند تا گزینه‌های پیشنهادی خود را برای مدیریت این باشگاه اعلام کنند.

در همین راستا، مدیرعامل یکی از بانک‌های سهامدار پرسپولیس، گزینه‌ای غیرمنتظره را پیش‌روی احمدی قرار داده است؛ محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات! تحلیل این مدیر بانکی برای این پیشنهاد هم کار سختی نیست؛ آذری جهرمی چهره‌ای جوان، پرانرژی و البته پرسپولیسی است که از پشتوانه سیاسی قابل‌توجهی برخوردار بوده و می‌تواند با ارتباطات گسترده‌اش در دولت، مسیر تازه‌ای را برای پرسپولیس باز کند.

جالب آنکه در بسته پیشنهادی این بانک، نام مهدی مهدوی‌کیا نیز به‌عنوان گزینه مدیر ورزشی در کنار آذری جهرمی دیده می‌شود؛ ترکیبی که در نگاه اول برای هواداران پرسپولیس می‌تواند وسوسه‌برانگیز باشد.

با این حال، این پیشنهاد فعلاً در حد طرح اولیه و صحبت‌های عادی است و شاید هنوز به صورت رسمی با خود آذری جهرمی هم در میان نگذاشته باشند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
هادی حیدری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۳۰
تیم نابود شد . مبارکه سیاسیون
ساسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۳۰
حالا که آدم قحطی، خواهشن همون درویش رو برگردونید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۳۰
توی این مملکت چه خبره که هیچکس در جای خودش نیست. متخصص بهداشت مالک پالایشگاه نفت میشه. رئیس راهنمایی و رانندگی مسئول یک تیم معروف میشه خالا هم وزبر ارتباطات سابق گزینه قرمز پوشها و هزاران هزار نمونه دیگر و نتیجه اینکه اکثر در کارهایی که به ان مشغولند هیچ تخصصی ندارند که مساوی با خرابی و ویرانی عقب ماندگی مملکت میشوند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت