خشکسالی شالیزارهای شمال برطرف شد
دبیرانجمن برنج ایران گفت: پارسال 2 میلیون و 250 هزار تن برنج در کشور تولید شده بود که پیش بینی می شود امسال این میزان به 2 میلیون و 100 تا 150 هزار تن برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۱ 05 July 2008
کد خبر: ۱۳۳۵۴
| ۱۵ تير ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۱ 05 July 2008
| دبیرانجمن برنج ایران گفت: بارش های اخیر در استان های شمالی کشور موجب برطرف شدن خطر خشکسالی شالیزارها شده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، علیزاده شایق افزود: خوشبختانه این بارش ها در دوره رشد برنج بوده و نگرانی مسئولان را از خشکسالی و کمبود برنج در سال 87 برطرف کرده است.
وی با بیان اینکه امسال میزان تولید برنج در استان های شمالی کشور در مقایسه با پارسال 10 درصد کاهش می یابد تصریح کرد: این کاهش به علت اقدامات ناشی از نگرانی برخی کشاورزان در سواحل مازندران و گیلان است که 10 تا 15 درصد سطح کشت خود را به علت کمبود بارش به کشت برنج اختصاص ندادند و یا در نقاطی که بارندگی در ان اثری نداشته است کشت کرده اند.
دبیرانجمن برنج ایران گفت: پارسال 2 میلیون و 250 هزار تن برنج در کشور تولید شده بود که پیش بینی می شود امسال این میزان به 2 میلیون و 100 تا 150 هزار تن برسد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.