صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نايب رييس دوم مجلس :

مجلس روز چهارشنبه احتمالا تعطيل است

کد خبر: ۱۳۳۴۶۶
| |
3546 بازدید
به دليل همراهي مجلس با هيات دولت در خصوص تعطيلي روزهاي چهارشنبه و پنج‌شنبه ، مجلس فردا راس ساعت 6 صبح جلسه علني خواهد داشت

نائب رئيس دوم مجلس با بيان اينكه سه‌شنبه ساعت 6 صبح جلسه علني در خصوص ادامه بررسي مواد لايحه برنامه پنجم توسعه برگزار مي‌شود گفت: روز يكشنبه هفته آينده بررسي مصوبات كميسيون تلفيق و ديگر مصوبات در رابطه با برنامه پنجم است و احتمال پايان بررسي اين لايحه خواهد بود.

به گزارش ايلنا، شهاب‌الدين صدر كه رياست جلسه را بر عهده داشت در پايان نشست بعدازظهر نمايندگان مجلس گفت: به دليل همراهي مجلس با هيات دولت در خصوص تعطيلي روزهاي چهارشنبه و پنج‌شنبه مجلس فردا راس ساعت 6 صبح جلسه علني خواهد داشت و روز چهارشنبه نيز كميسيون تلفيق مي‌تواند در خصوص مواد مراعا نقطه نظرات خود را در جلسه‌اي كه برگزار مي‌كند ارائه دهد و روز يكشنبه آن را به سمع نمايندگان مجلس برساند.

وي تاكيد كرد: فردا بقيه مواد لايحه برنامه پنجم بررسي خواهد شد و احتمال دارد كه روز چهارشنبه مجلس نيز تعطيل باشد.

به گفته صدر مجلس در تلاش است كه اين لايحه را تا قبل از محرم به پايان برساند تا نمايندگان بتوانند به راحتي به مناطق انتخابي خود بروند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟