صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اوساسونا با نكونام و شجاعي باخت

تيم فوتبال اوساسونا در خانه اتلتيك بيلبائو شكست خورد و والنسيا در خانه خود برابر آلمريا به پيروزي رسيد.
کد خبر: ۱۳۳۳۱۶
| |
2147 بازدید

در دومين شب از هفته سيزدهم لاليگا اسپانيا تيم فوتبال اوساسونا در خانه بيلبائو به شكست يك بر صفر تن داد. تك گل نماينده باسك را گورپگي در دقيقه 92 به ثمر رساند.

به گزارش فارس، جواد نكونام به صورت كامل و مسعود شجاعي تا دقيقه 88 در زمين بودند.

در ديگر ديدار مهم شب گذشته والنسيا در زمين خود برابر آلمريا به پيروزي 2 بر يك رسيد. در اين ديدار والنسيا در دقايق 26 و 63 به گل رسيد و اولوآ در دقيقه 90 تك گل بي اثر آلمريا به ثمر رساند.

در حساس‌ترين ديدار نيم فصل اول، ساعت 23:30 امشب به وقت تهران بارسلونا در ورزشگاه نيوكمپ پذيراي رئال مادريد خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟