صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ال‌كلاسيكوي ايراني چند ساعت قبل از ال كلاسيكوي اصل

يورش دايي به طلسم قلعه‌نويي !

براي هواداران پرسپوليس رويارويي با تيم‌هاي امير قلعه نويي معمولا با خاطرات خوشايندي همراه نبوده است. آنها روزهايي را به خاطر مي‌آورند كه اين مربي سكان هدايت استقلال را بدست گرفت و طي چهار سالي كه در اين تيم مربيگري كرد هرگز شكست نخورد. رفتار خاص قلعه نويي در جريان داربي‌ها و اهميتي كه پيروزي مقابل پرسپوليس براي او داشت خيلي زود نام اين مربي را به فهرست مردان منفور پرسپوليسي‌ها اضافه كرد.
کد خبر: ۱۳۳۲۸۳
| |
5335 بازدید

قلعه نويي اكنون در سپاهان وانمود مي‌كند تاريخچه رويارويي هايش با پرسپوليس را فراموش كرده و اين بازي برايش حساسيتي ندارد. آنچه غيرقابل باور به نظر مي‌رسد و بي‌ترديد او براي حفظ طلسم شكست ناپذيري‌اش مقابل پرسپوليس در سالهاي اخير به آب و آتش مي‌زند. قلعه نويي به عنوان سرمربي استقلال هرگز به پرسپوليس نباخت و در هشت رويارويي‌اش با اين تيم سه پيروزي و پنج تساوي را دركارنامه دارد. قلعه نويي امروز براي پانزدهمین بار در دوران مربيگري‌اش مقابل پرسپوليس مي‌ايستد. او از معدود مربیان ليگ برتر ايران است که تعداد بردهايش مقابل پرسپوليس بیشتر از شکست هایش است. اولین رویارویی قلعه نويي با پرسپولیس در جام حذفی اتفاق افتاد.

 تهران امروز ، در آن زمان برق تهران با اين مربي مقابل پرسپوليس قرار گرفت و در نهایت در وقت اضافی 3-2 مغلوب پرسپولیس علی پروین شد. تيم كم و نام نشان قلعه نويي در آن مسابقه دو بار از حريف صاحب نام خود پيش افتاد و در نهايت دردقيقه 95 بازي را واگذار كرد. در دومين دوره ليگ برتر از ميانه‌هاي راه به استقلال اهواز بحران زده رفت و در اولین بازی حضورش در این تیم مقابل پرسپولیس قرار گرفت. مسابقه‌اي كه در نهایت با تساوی بدون گل خاتمه یافت. در بازی برگشت استقلال اهواز در تهران

2بر يك باخت و این آخرین شکست قلعه نويي مقابل پرسپولیس محسوب مي‌شود. قلعه نويي در استقلال یکی در میان بازی هایش مقابل پرسپولیس را برد و به چهره محبوب آبی‌ها تبدیل شد. اودر فصل 82 تیم پرستاره بگوویچ را 2 بر يك برد و یک سال بعد در بازی برگشت مقابل تیم سوبل در حالی که 2 بر يك عقب بود، 3-2 پیروز شد. در فصل 84 هم تیم علی پروین را با گل عنایتی برد تا طي 3 فصل حضورش در استقلال 3 برد و 3 تساوي را مقابل پرسپولیس بدست آورده باشد.

پس از كنار رفتن از تیم ملی، در نیم فصل دوم لیگ 86 سرمربی تیم مس کرمان شد و در بازی برگشت آن فصل در کرمان، تیم مدعی پرسپولیس را به رهبری قطبی متوقف کرد. در بازگشت مجدد به استقلال هم در فصل 87 طی دو بازی مقابل پرسپولیس 2 تساوی بدست آورد. بازی رفت فصل گذشته سپاهان و پرسپولیس در فولادشهر حوادث زیادی را در دل خود داشت و در نهايت باز هم قلعه نويي پيروز شد. در آن بازی پرسپولیس 2 ضربه پنالتی را از دست داد و در دقایق پایانی سپاهان صاحب ضربه پنالتی شد و بازی را برد. بازی برگشت دو تیم در تهران هم كه حساسيتي نداشت با تساوي يك بر يك به پايان رسيد. قلعه نوعی در مجموع 14 بار به عنوان سرمربی مقابل پرسپولیس قرار گرفته كه 4 برد، 2 باخت و 8 تساوي حاصل کار او بوده است. او طي هشت سال گذشته با هیچ تیمی به پرسپولیس نباخته و بي‌ترديد قرمزها انگيزه ويژه‌اي براي شكستن اين ركورد دارند.

علي دايي كه به تازگي محروميتش در مصاحبه با خبرنگاران لغو شده براي بازي امروز دغدغه‌هاي زيادي دارد. او در خط دفاعي رضا نورمحمدي را به دليل محروميت در اختيار ندارد و اين در حاليست كه شيث رضايي هم از پرسپوليس اخراج شده. در خط مياني حسين بادامكي از حضور در اين بازي محروم است و كريم باقري هم به دليل دلخوري از نيمكت نشيني و قهر از پرسپوليس غايب خواهد بود.

از سويي غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر هم به تازگي از بازي‌هاي آسيايي بازگشته‌اند و بيش از دو هفته در تمرينات پرسپوليس غيبت داشتند. با اين حال علي دايي براي بقا در كورس قهرماني نياز مبرمي به اين سه امتياز دارد و خوب مي‌داند دومين شكست پياپي در ليگ برتر انتقادها از او و پرسپوليس را به اوج خواهد رساند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار