صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فوتبال حرفه اى براى كارشناس هميشگى

کد خبر: ۱۳۲۹۶۷
| |
2462 بازدید

برنامه ۹۰ به موضوع تعطيلى فوتبال تهران پرداخت اين كه در سايه فوتبال حرفه اى - بخوانيد حرفه اى شدن فوتبال - بسيارى از ارزش ها كمرنگ  شدند؛ بخوانيد از بين رفتند.در اين باره كه چرا بعضى از تيم ها محو شدند و يا تغيير ماهيت دادند همكارمان به تفصيل نوشته است ولى بسيارى هم مثل سپاهان به دليل مشاوره هاى درست قدم در مسيرى گذاشتند كه به مرور تبديل به يك ابرقدرت شدند.

اما
آقاى حاج رضايى! دليل آن كه فوتبال نتوانسته در مسير حرفه اى گرى تبديل به يك بنگاه اقتصادى سودده شود به دليل بى توجهى صدا و سيمايى است كه شما با شبكه هاى مختلف آن به عنوان كارشناس هميشگى همكارى مى كنيد.

اگر حق پخش به صورت كامل و درست؛ به اندازه اى كه بايد، پرداخت مى شد امروز بسيارى از تيم ها مشكلى به نام مشكل اقتصادى نداشتند، با اين حال يادمان باشد كه حرفه  اى شدن فوتبال به لحاظ اقتصادى ضررى در پى نياورد و به همين خاطر است كه بسيارى از بازيكنان نسل فعلى مى توانند جايگاه مالى مناسبى در جامعه داشته باشند.اما به هر حال بايد از كمك  مربى چهارم تيم ملى ايران در مقدماتى جام جهانى ۱۹۹۴ كه در ۵ مسابقه ۳ شكست مقابل كره جنوبى، عراق و عربستان متقبل شد چند سوال بايد پرسيد:

۱- چه بر سر سعدآباد دهه ۶۰ آمد كه با سرمربيگرى شما هيچ گاه موفقيتى در فوتبال كسب نكرد؟
۲- چه بر سر چوكاى تالش آمد كه با هدايت شما از ليگ يك وقت به ليگ ۲ سقوط كرد؟
۳- چه بر سر پگاه رشت آمد كه با مشاوره هاى شما به ليگ پايين تر سقوط نمود؟
و از همه مهم تر فوتبال حرفه اى براى شما كه با تيم كارخانه چوكاى تالش (كه جايگزين تيم  با هويت تر استقلال انزلى شد) قرارداد حرفه اى بستيد كه ضررى نداشت و به جاى سپاهان مرحوم حريرى با فولاد مباركه سپاهان قرارداد مشاوره بستيد كه نان و آب داشت.

امروز از قلعه نويى گرفته تا كمالوند، از فيروز كريمى گرفته تا امثال محمود ياورى فريادشان از دست برنامه هاى تلويزيون بلند است، رسانه اى كه حق پخش باشگاه ها را درست نمى پردازد اشاره به تيم هاى «خلق  الساعه» مى كند اما نمى گويد كه بايد خدا را شاكر باشيم كه همين تيم  هاى حرفه اى باعث رشد اقتصادى جامعه فوتبال شده اند و جوانان ما حتى اگر فوتباليست نباشند با تماشاى مسابقات فوتبال و سرگرمى ناشى از آن از انواع فسادها دور مى شوند.ضمن آنكه بايد به آقاى حميدرضا صدر هم گفت اولا مسائل ۴۰ سال پيش فوتبال در ايران و دنيا را با امروز نمى توان مقايسه كرد و مثلا بايد پرسيد كه اكنون مثلاً جايگاه واشاش مجارستان كجاست؟

در همان ليگ انگليس هم تا آبراموويچ چلسى را از نظر اقتصادى متحول نكرده بود آنها از سكوى ليگ كشورشان هم بالا نمى رفتند چه برسد به مقام نايب قهرمانى ليگ قهرمانان اروپا. يا منچسترسيتى كه تا ثروتمندان عرب به دادش نرسيده بودند در ميان بزرگان محلى از اعراب نداشت. فراموش هم نكرده ايم كه حتى در آلمان و انگليس گاه تيم هايى مثل اينتراخت فرانكفورت و چارلتون به نزول رسيده و قد علم نكرده اند.

ابرار

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟