صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جمشید عزیزخانی درگذشت

جمشید عزیزخانی؛ خواننده و آهنگساز اهل کرمانشاه و خطه زاگرس پس از یک دوره بیماری در بیمارستانی در تهران دارفانی را وداع گفت.
کد خبر: ۱۳۲۷۹۶۶
| |
5534 بازدید
|
۳
جمشید عزیزخانی درگذشت

محمدرضا دارابی، خواننده، دوست و همشهری زنده‌یاد جمشید عزیزخانی خبر درگذشت وی  را تایید و با ابراز تاسف گفت: «متاسفانه دوست و همکار گرانقدری را که یکی از افتخارات کرمانشاه بود از دست دادیم.» 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، جمشید عزیزخانی (متولد مهر ۱۳۳۵ در کرمانشاه) خواننده و آهنگساز کُرد از اشاعه دهندگان فرهنگ موسیقایی زاگرس‌نشینان غرب ایران به شمار می‌رود. او فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۵۳ با شرکت در اردوی رامسر آغاز کرد و در رشته آواز مقام نخست را به دست آورد. نخستین آثار رسمی‌اش، «سفرنامه کردستان» و «ریوار»، در سال‌های آغازین انقلاب اسلامی منتشر شدند و مورد استقبال فراوان قرار گرفتند. در دوران جنگ تحمیلی، عزیزخانی با حضور فعال در صداوسیمای کرمانشاه و مراکز غرب کشور، ده‌ها اثر کردی و فارسی برای رزمندگان و مردم مناطق جنگ‌زده اجرا کرد.

وی تاکنون نزدیک به هشتصد قطعه موسیقی محلی و ملی تولید کرده و از چهره‌های شاخص موسیقی کردی و ایرانی است. آثار او همواره بازتابی از شادی‌ها و رنج‌های مردم زاگرس بوده و نقش مهمی در ماندگاری فرهنگ بومی داشته است. عزیزخانی علاوه بر قطعات محلی، آهنگ‌های مناسبی نیز ساخته است. او از اواخر جنگ تحمیلی فعالیت خود را به تهران منتقل کرد و از سال ۱۳۷۸ به طور رسمی با مرکز موسیقی صداوسیما همکاری کرد.  

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
روحش شاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
یادش مانا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
روحش شاد
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات