سرمربی ایتالیا: متأسفم که باید در برابر اسرائیل بازی کنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا نسبت به رویارویی با تیم فوتبال رژیم صهیونیستی ابراز تأسف کرد.
کد خبر: ۱۳۲۷۰۲۱
| |
1471 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ جنارو گتوزو، سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا، از هم‌گروهی با تیم رژیم صهیونیستی در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ ابراز تأسف کرد.

گتوزو با اشاره به اوضاع مردم فلسطین گفت: شناخت رنجی که غیرنظامیان در نتیجه جنگ متحمل می‌شوند، آزارم می‌دهد. من مرد صلح هستم و آرزو دارم صلح در جهان برقرار شود، اما متأسفانه اسرائیل در گروه ما قرار دارد و ناچاریم مقابل آن بازی کنیم.

ایتالیا ۲۲ مهرماه سال جاری باید در چهارمین بازی خود و در چارچوب بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف تیم فوتبال رژیم صهیونیستی برود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
با مربی و بازیکنان آن تیم منحوس دست ندهید و سرد برخورد کنید و تحقیرشان کنید و تا میتوانید به آنها گل بزنید تا در زمین فوتبال هم تحقیر شوند و این در چشم جهانیان به خوبی دیده میشود. این هم به نوعی مبارزه با ظلم و ستم و بیدادی است که رژیم اسراییل به مردم بیگناه و بی پناه میکند. خداوند ریشه هر چه ظلم و جنایت را برکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
بازی نکن . . . مگه شما سرمربی نیستی ؟ به بازیکن ها بگو بازی نکنن
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت