تلفن همراهي كه باعث اخراج صاحب خود شد
صحبت با تلفن همراه در مورد مسائل شغلي، باعث اخراج يك كارمند اداره آموزش در جنوب سوئد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از Blekinge Lans Tidning يكي از كارمندان اداره آموزش سوئد به نام بوديل كاشوال عادت داشت كه در مكانهاي عمومي همچون مترو، در مورد مسائل خصوصي همكارانش با ديگران گفتگو كند.
اين كار چندين بار تكرار شد و در نهايت او به خاطر عدم رازنگهداري و بيتفاوتي نسبت به امور شخصي ديگران، فاقد صلاحيت براي كار در اداره آموزش و پرورش شهر(كارلسكرونا)در جنوب سوئد تشخيص داده شد.
در يكي از موارد،كاشوال در مترو با مدير يكي از مدارس تماس گرفته بود و با صداي نسبتا بلند و با لحني تمسخرآميز در مورد يكي از معلمان مدرسه و زندگي خصوصي او گفتگو مي كرد.
يكي از مسافران مترو كه به شدت از اين حركت ناراحت شده بود،اين عمل را گزارش داد و به دليل وجود موارد مشابه،بوديل كاشوال كه پيش از اين سمت مديريت بخش كودكان و جوانان اداره آموزش و پرورش شهر خود را عهده دار بود،از اين كار بركنار شد.


