ادعای تمدن درباره قيمتهای بعد از هدفمندی
استاندار تهران با موثرخواندن برنامه هاي دولت براي كنترل بازار هنگام اجراي قانون هدفمندشدن يارانه ها گفت: پيش بيني مي كنيم با شروع اجراي اين قانون ، سطح عمومي قيمتها كاهش يابد.
به گزارش ايرنا، مرتضي تمدن امروز چهارشنبه در گردهمايي ائمه جماعات مساجد استان تهران افزود: براي جلوگيري از افزايش قيمت ها،احتكار و ايجاد تنش در بازار،اقدام به ذخيره سازي اقلام پر مصرف مردم كرده ايم و هيچ نگراني در اين باره وجود ندارد.
وي با تاكيد بر افزايش نظارت و بازرسي بر اصناف براي كنترل قيمت ها گفت:تعداد بازرسانمان را به 2000 نفر افزايش داده ايم كه آنان با حضور در بازار و ميادين ميوه و تره بار،بر قيمت ها نظارت خواهند كرد و نخواهيم گذاشت عده اي سودجو مردم را در مضيقه قرار دهند.
استاندار تهران يادآور شد: در همين زمينه با 160 شركت توليدي كه اقدام به افزايش قيمت هايشان كرده بودند جلسه گذاشتيم و مقرر شد نسبت به بازگشت قيمت ها به ارقام اوليه اقدام كنند كه اين امر در حال اجرا است.
به گفته استاندار تهران، هنگام آزاد سازي قيمت حامل هاي انرژي، افزايش كرايه وسايل حمل و نقل شهري نبايد از 15 درصد تجاوز كند و در مورد افزايش قيمت ساير اقلام مرتبط با حمل و نقل نيز تدابيري انديشيده شده است تا با رفع نياز رانندگان، جلوي تحميل هزينه اضافي بر مردم گرفته شود.
تمدن با تشريح مراحل طرح هدفمند كردن يارانه ها، جمع آوري اطلاعات خانوار،اعلام شماره حساب بانكي،پرداخت اولين مبلغ يارانه ها به حساب سرپرست خانوار و اعلام مهلت 45 روزه براي اصلاح اطلاعات و اعلام شماره حساب را چهار مرحله اول اجراي اين طرح ملي دانست و افزود: در مرحله پنجم اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها، رييس جمهوري و مسئولان سازمان هدفمند كردن يارانه ها، جزئيات اجراي اين قانون را اعلام خواهند كرد.
وي هدف از هدفمند كردن يارانه ها را اجراي عدالت خواند و اظهارداشت: با محاسبات دقيق و انجام تحقيقات ميداني در نقاط مختلف كشور،ميزان مخارج خانوارها به طور دقيق محاسبه شده است و اطمينان داريم كه مبلغ پرداختي با تغييرات قيمتي حاصل از هدفمندي يارانه ها تناسب داشته و براي 70 درصد مردم كافي خواهد بود.
استاندار تهران افزود: 30 درصد ديگر جامعه نيز اقشار پر مصرفي هستند كه از اين پس،به جاي بيت المال، بايد خود هزينه مصرف زيادشان را پرداخت كنند.
وي خاطرنشان ساخت: فعلا يارانه ها به طور مساوي به همه پرداخت مي شود اما در آينده پرداخت ها با توجه به ميزان درآمد خواهد بود.
استاندار تهران مبالغ پرداختي به حساب خانوارها را 50 در صد يارانه دولت به آنها برشمرد و اظهارداشت:50 در صد ديگر بصورت غيرمستقيم به مردم ارائه خواهد شد كه 30 درصد از اين مبلغ به توليد اختصاص خواهد يافت تا جلوي افزايش قيمت ها و تحميل آن بر مردم گرفته شود.
وي افزود: 20 در صد ديگر نيز صرف تجهيز و افزايش ناوگان حمل و نقل شهري و برون شهري و نيز راهسازي خواهد شد.




