طرح توزیع شیر یارانه ای با كارت مخصوص شیر اجرا می شود.
به گزارش شبکه خبر؛ بنابر اعلام وزارت بازرگانی با ایجاد سامانه رایانه ای در همه استانها با هدف نظارت و بهبود توزیع شیر یارانه ای خانوار این طرح درسراسر كشور اجرا می شود.
استفاده از سامانه مكانیزه توزیع كالا و پرداخت الكترونیكی، نظارت سریع بر عملكرد و توزیع شیر یارانه ای، پرداخت سریع یارانه كارخانه ها، حذف شبكه های مسموم توزیع كالا ی یارانه ای شیر و رسیدگی به تخلفات از اهداف ایجاد این سامانه رایانه ای است.
حدود 250 كارخانه در 30 استان در زمینه توزیع شیر یارانه ای فعال هستند.
قرار بود يارانه حذف شده مربوط به مواد شوينده (پودر لباسشويي و ...) به بخش شير وارد گردد؛ پس چي شد؟! اولين نتيجش رو ديديم كه به راحتي شير يارانه اي از 200 تومان به 250 تومان افزايش قيمت داد!! دوميش هم كه اين خبر مربوط به كارت شير بود!! خدا به خير كنه سوميش رو!!
مصرف شیر در کشور ما بسیار پایین است. خوب است کارت اعتباری شیر یارانه ای را به سالمندان و افراد بازنشسته، افراد کم حقوق و مادران شیرده با درآمد کم بدهند. سایر مردم را هم به مصرف شیر به قیمت واقعی آن دعوت و تشویق کنند. اگر نیت رساندن یارانه ها به اهلش باشد خوب است والا فقط پرداختها الکترونیکی می شود.
اگربرای هرچیز یک کارت باید داشته باشیم مثل کارت سوخت کارت شیر بهتره کیف مخصوص کارتهای مختلف هم در اختیار مردم قراربگیرد تا مراقبت بیشتری بشه راستی برای گرفتن المثنی هرکدوم هم یه جایی مختلف باید رفت خیلی خوبه
خواهشمندم به مسئولین بفرمائید خانوارهایی که دارای فرزند دختر هستند سهمیه بیشتری تعلق بگیرد تاشاهد کوتاه قدشدن تدریجی دختران ایرانی بیش از این نباشیم چرا که اینان مادران آینده هستند
به نظر بنده اصل دادن سوبسیدهای کلی به همه اقشار جامعه ازنظر اقتصادی و اجتماعی برای جامعه زهر است و زمینه فساد اقتصادی را بیشتر فراهم می کند. باید شیر فقط به نرخ آزاد فروخته شود. درآن صورت باید توانایی قدرت خرید اقشار ضعیف را نیز بالا برد. این روشی است که در همه کشورهای اروپایی از سالیان دور اجرا می شده و امروزه جزو کشورهای موفق هم از نظر اقتصادی و هم از لحاظ عدالت اجتماعی محسوب می شوند.
عقب گرد مبارك باشه كار هميشگي ما ايرانيها بابا تا كي ميخواهيد بگيد صرف جويي يك مقدار بفكر توليد بيشتر باشيد مردم تا نياز نداشته باشند كه نميخرند يا مصرف نميكنند