تقوي با شكست از حريف ژاپني نقره گرفت
در فينال وزن 66 كيلوگرم كشتي آزاد بازي هاي آسيايي، مهدي تقوي دارنده مدال طلاي سال 2009 جهان نتوانست از سد تاتسوهيرو يونميتسو نفر سوم امسال جهان از ژاپن عبور كند و بر سكوي دوم ايستاد.
تقوي در حالي به اين ميدان آمد كه بند كفشهايش را چسب نزده بود و اين مسئله تاخير در شروع مسابقه ايجاد كرد. در شروع وقت اول دو كشتيگير تلاشي نكردند اما در 20 ثانيه به پايان تايم، كشتيگير ژاپني با زيرگيري يك امتياز از تقوي گرفت و 1-0 برنده شد.
در شروع وقت دوم تقوي يونميتسو را در خاك نشاند تا نتيجه 1-0 شود اما در دقيقه يك، كشتيگير ژاپني ملي پوش 66 كيلوي ايران را خاك كرد و در ادامه روي زيرگيري تقوي، به پشتش رفت و يك امتياز ديگر گرفت تا ژاپني 2-1 برنده تايم دوم شود و تقوي مدال نقره را بر گردن آويزد.
تقوي پيش از اين در سه كشتي متوالي ابتدا لئونيد اسپيريدونوف از قزاقستان را در سه تايم با نتيجه 3-2 (0-2، 1-0 و 2-0) شكست داد، سپس برابر شانگ دچنگ از چين 7-1 (3-1 و 4-0) به پيروزي رسيد و در نيمه نهايي با حساب 4-0 (2-0 و 2-0) از سد اختيار نوروزاف ازبكستاني گذشته بود.
صادق گودرزي و جمال ميرزايي ديگر فيناليستهاي امروز كشتي آزاد ايران هستند كه تا دقايقي ديگر به روي تشك ميروند.


