ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جاسوس‌ها در کمین استقلال ساپینتو!

استقلال به شدت زیر ذره‌بین سه چهره خاص اروپایی قرار گرفته که می‌خواهند رموز تدابیر تاکتیکی این تیم را بشکافند.
کد خبر: ۱۳۲۴۷۹۸
| |
3005 بازدید
جاسوس‌ها در کمین استقلال ساپینتو!

به گزارش تابناک به نقل از خبرورزشی؛ مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از روز‌های پایانی همین ماه آغاز می‌شود و استقلال ۲۶ شهریور باید به مصاف الوصل امارات برود.

حریف اماراتی استقلال که در سالیان نه چندان دور فرهاد مجیدی را هم تحت عنوان بازیکن در جمع نفرات خود می‌دید، تدارک فراوانی برای حضور در عرصه پیکار‌های آسیایی دیده است و هم اکنون از ۳ آنالیزور اروپایی به عنوان تیم آنالیز خود در رقابت‌های داخلی و بین‌المللی استفاده می‌کند. این سه نفر قطعاً کار خود بر روی استقلال به عنوان قوی‌ترین حریف الوصل و البته اولین آن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان را آغاز کرده و جدا از تماشای دیدار‌های استقلال مقابل تراکتور، حتماً نمایش امشب آبی‌پوشان برابر ذوب آهن را نیز از طریق تلویزیون زیر نظر خواهند داشت.

البته اگر استقلال به هماهنگی تاکتیکی مطلوب برسد، قطعاً حریف اماراتی و سایر رقبای این تیم حتی با وجود برخورداری از امکانات فراوان، کار بسیار دشواری پیش رو خواهند داشت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟