علی شادمان جایزه‌اش را به بازیگر تئاتر زندانی اهدا کرد

علی شادمان، جایزه ویژه هیات داوران را در نخستین جشن «نگاه» برای ایفای نقش «رهی» به حسین محمدی، بازیگر تئاتر زندانی که این روزها در زندان مرکزی کرمان به سر می‌برد تقدیم کرد.
کد خبر: ۱۳۲۴۵۰۹
| |
1131 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، علی شادمان توانست جایزه ویژه هیات داوران را در نخستین جشن «نگاه» به خود اختصاص دهد. آن‌طور که گفته شد این جایزه نماد قدردانی از تلاش او برای ایفای نقش «رهی» در سریال «سرزمین مادری» بود؛ نقشی که پس از ۱۸ سال، خستگی و سختی‌های آن برای علی شادمان به پایان رسید. او در ویدئویی که در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است این جایزه را به حسین محمدی، بازیگر تئاتر زندانی تقدیم و ابراز امیدواری کرد روزی بتواند با او روی صحنه برود. 

گفتنی است، حسین محمدی،‌ بازیگر نمایش «هفت تا نه‌ونیم»، نمایش برگزیده بخش دیگرگونه‌های اجرایی چهلمین جشنواره تئاتر فجر، ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۱ در منزلش در کرج بازداشت شد. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۳
معلوم شد واقعا هنرمندی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت