روبیکا
واتس اپ
تلگرام
بله
اینستاگرام
ایتا
ایکس
یوتیوب
آپارات
ویدئو جدیدترین اخبار یادداشت بالای صفحه
کد خبر: ۱۳۲۳۱۰۸
بازدید: ۲۵۲۳
نظرات: ۲

وقتی باران به کابوس بدل می‌شود؛ قصه تلخ سیل در جنوب آسیا

باران‌های بی‌امان، زندگی میلیون‌ها نفر در پاکستان، کشمیر و هند را به کابوسی تلخ بدل کرده است؛ خانه‌ها ویران شده، جاده‌ها ناپدید گشته و مردمانی که دیروز در کنار هم زندگی می‌کردند، امروز آواره سیلاب شده‌اند. کودکانی که باید در کوچه‌ها بازی کنند، اکنون در آغوش مادرانشان به دنبال پناهی خشک می‌گردند و پیرانی که عمری زمین را آباد کرده بودند، در برابر خشم طبیعت بی‌دفاع مانده‌اند. هر تصویر از این فاجعه، داستانی از اشک، اندوه و مقاومت است؛ گویی آب نه تنها دیوارها، بلکه خاطرات و امیدهای یک ملت را نیز با خود برده است. این روزها جنوب آسیا بیش از هر زمان دیگری در انتظار دستی برای یاری و نگاهی برای همدردی است.

گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
خدایا یه مقدار از خشکسالی ما را به هند و پاکستان و یه مقدار از باران اونا به کشور ما بده ، چون همه مون بشدت به اینها نیازمندیم . خدایا می شه اینکار را بکنی . الهی من فدای اون مهربونی ات بشم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
یک جای دنیا را آب می برد و یک جا از بی آبی از بین می رود. بخشی از این مصیبت ها حاصل بی توجهی ما انسانها به طبیعت و محیط زیست و افراط در مصرف همه چیز است.
پاسخ