اسرائیل به محافظان کاروان‌های کمک‌ در غزه حمله می‌کند

۲ نهاد امدادرسان و حقوق بشری بین المللی امروز جمعه از تداوم مانع تراشی رژیم صهیونیستی در روند ورود کمک ها به نوار غزه، حمله عمدی این رژیم به نیروهای تامین کننده امنیت کاروان های حامل کمک ها و شهادت دست‌کم یکهزار و ۷۶۹ نفر از فلسطینیان منتظر دریافت کمک به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۲۲۹۱۰
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶ 15 August 2025
|
384 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ سخنگوی سازمان امدادرسانی بین‌المللی «آکسفام» با اشاره به مانع تراشی رژیم صهیونیستی برای امدادرسانی در نوار غزه گفت: به دلیل بمباران مداوم و پرواز پهپاد‌ها با مشکلات بزرگی در امدادرسانی مواجه هستیم.

«کریس مکنتاش» افزود: اسرائیل در زمینه دادن مجوز ارسال کمک‌ها به نوار غزه تاخیر ایجاد می‌کند.

مکنتاش تاکید کرد: اسرائیل از روش‌های جلوگیری از امدادرسانی به اهالی غزه به‌عنوان ابزاری برای خنثی‌سازی تلاش‌های ما استفاده می‌کند.

کریس مکنتاش تصریح کرد: اسرائیل همچنین به بهانه‌های امنیتی از ورود ژنراتور به نوار غزه جلوگیری می‌کند.

سخنگوی آکسفام گفت که رژیم صهیونیستی از جلوگیری از توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه به عنوان سلاحی برای ناامید کردن نیرو‌های این نهاد امدادرسان در کمک به اهالی این منطقه استفاده می‌کند.

همزمان، دفتر امور حقوق بشر سازمان ملل تاکید کرد: از نظامیان اسرائیلی می‌خواهیم به حملاتشان به گروه‌های تامین کننده امنیت کاروان حامل کمک‌ها برای نوار غزه به صورت فوری پایان دهند.

این دفتر افزود: ما از اسرائیل می‌خواهیم به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشد و روند ارسال کمک‌های انسانی را تسهیل کند.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل با اشاره به اینکه حملات رژیم اسرائیل علیه عوامل تامین امنیت کاروان‌های کمک‌رسانی، عمدی و تکراری است اظهار داشت: این حملات نقش بسزایی در تشدید هرج‌ومرج و گسترش قحطی و گرسنگی میان غیرنظامیان در نوار غزه داشته‌اند.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد: ما جان باختن دست‌کم هزار و ۷۶۹ نفر از متقاضیان کمک‌های انسانی را از تاریخ ۲۷ مه (۶ خرداد) تاکنون ثبت کرده‌ایم.

این نهاد در پایان تاکید کرد: باید تمامی این جنایات به‌صورت فوری و مستقل مورد تحقیق قرار گرفته و عاملان آن پاسخگو شوند.

در همین راستا، «امجد الشوا» مدیر سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌های) فلسطین نیز امروز جمعه اعلام کرده بود: کمک‌های بشردوستانه‌ای که به نوار غزه وارد می‌شود بسیار اندک است و با توجه به نیاز‌های عظیم ساکنان این منطقه، برآورده کننده ۱۰ تا ۱۲ درصد از نیاز‌ها هم نیست.

الشوا تاکید کرد: اشغالگران صهیونیست محدودیت‌هایی را در برابر ورود کمک‌ها به مراکز توزیع و همچنین تضمین ارسال آنها به شکل امن به ویژه به گروه‌های بسیار شکننده و در راس آنها کودکانی که از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند، اعمال کرده‌اند.

وی تصریح کرد: کمک‌های ارسالی به غزه از گذرگاه‌های تحت کنترل اشغالگران وارد و در برخی موارد به دست راهزنان و دزدان غارت می‌شود و به شکل درست به دست فلسطینیان نمی‌رسد.

الشوا ادامه داد: همچنین مکمل‌های غذایی ویژه کودکان که بر اساس برآورد سازمان جهانی بهداشت حدود ۳۰۰ هزار کودک ساکن غزه به آنها نیاز دارند، تنها برای حدود ۱۰ درصد از آنها تامین می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه، همچنان به نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت