صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

حادثه دلخراش در پارس‌آباد؛ ۲۷ نفر قربانی جاده شدند

در این حادثه یک نفر از سرنشینان خودرو حادثه دیده جان باخته و ۲۶ نفر مصدوم شده بودند که مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس، به وسیله چهار دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر پارس‌آباد منتقل شدند. این سانحه بامداد امروز (یکشنبه) در مسیر روستای پیر ایواتلو به پارس‌آباد اتفاق افتاده است.
کد خبر: ۱۳۲۱۹۷۴
| |
5092 بازدید
حادثه دلخراش در پارس‌آباد؛ ۲۷ نفر قربانی جاده شدند

واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در شهرستان پارس‌آباد واقع در شمال استان اردبیل، موجب مصدوم شدن ۲۶ نفر و جان باختن یک سرنشین دیگر شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اعلام کرد: این سانحه بامداد امروز (یکشنبه) در مسیر روستای پیر ایواتلو به پارس‌آباد اتفاق افتاده است.

دکتر روزبه مقدم گفت: پس از اعلام این سانحه رانندگی امدادگران اورژانس بلافاصله با چهار دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اردبیل به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود:کارشناسان پلیس راه مغان در حال بررسی علت این حادثه هستند.

جاده‌های شمالی استان اردبیل یکی از پرحادثه‌ترین راه‌های ارتباطی استان به شمار می‌روند. تصادفات رانندگی در این جاده‌ها همچنان قربانی گرفته و بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان استان را به خود اختصاص داده است.

 
آخرین آمارهای ارائه شده حکایت از این دارد که همچنان بیشترین قربانیان سوانح رانندگی در اردبیل به جاده‌هایی مربوط است که از اردبیل آغاز و با گذر از شهرستان مشگین‌شهر تا منطقه مغان در شمال امتداد می‌یابد و این مسیر بیشترین سهم از تلفات جاده‌ای استان اردبیل را به خود اختصاص داده است.
 

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار