تعداد بازدید : 1035
کد ویدیو
کد خبر:۱۳۲۱۷۶۸
کد خبر:۱۳۲۱۷۶۸
4541 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۴ | ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
09 August 2025
نبض خبر

ترامپ: اوکراین بخشی از خاک خود را برای صلح از دست می‌دهد

دونالد ترامپ رسماً پذیرفت بخشی از خاک اوکراین به روسیه داده شود و به این ترتیب مسیر صلح هموار شود. ترامپ به شدت در پی برقراری صلح میان روسیه و اوکراین به هر قیمت ممکن است تا شانسش برای بردن جایزه نوبل افزایش یابد. اظهارات ترامپ را با ترجمه اختصاصی تابناک می‌بینید و می‌شنوید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
از کیسه خلیفه میبخشه ، اشکالی نداره چون تمام اوکراین قبلا بخشی از روسیه (شوروی) بوده ، بجاش جایزه میگیرم.
ناشناس
|
Australia
|
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
بعد از الحاق اوکراین به اتحادیه اروپا و شکوفایی اقتصادی همون بخش جدا شده اوکراین با یه تیمپا روسها رو پرت میکنن بیرون دوباره برمیگردن به اوکراین.باتلاق قشنگی هم میشه واسه روسیه.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
هدف ترامپ از دریافت جایزه صلح نوبل توجیه جنایت های آمریکاست، بعد از بردن جایزه به هر کشوری حمله میکند و ادعا میکند که مقصر آن کشور است و گرنه مگر میشود برنده جایزه صلح نوبل! متجاوز جنگی باشد؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟