صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حجاج ولیمه دادن را به تأخیر بیندازند

از آنجایی که افراد مبتلا به بیماری ممکن است تا یک هفته بدون علامت باشند و بیماری را به دیگران منتقل کنند به حجاج توصیه می‌شود دادن ولیمه را یک هفته به تأخیر بیندازند.
کد خبر: ۱۳۲۱۷۵
| |
14942 بازدید
|
۲
معاون مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت گفت: با توجه به بازگشت حجاج و برای پیشگیری از شیوع آنفلوانزای نوع A‌ حجاج ولیمه خود را یک هفته به تأخیر بیندازند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود نبوی، افزود: از آنجایی که افراد مبتلا به بیماری ممکن است تا یک هفته بدون علامت باشند و بیماری را به دیگران منتقل کنند به حجاج توصیه می‌شود دادن ولیمه را یک هفته به تأخیر بیندازند.

وی افزود: همچنین حجاج از روبوسی، دست دادن و در آغوش گرفتن تا یک هفته پرهیز کنند و دید و بازدیدها را تا یک هفته محدود کنند.

به گفته نبوی، حجاج باید در طول یک هفته حتماً استراحت کنند، تغذیه مناسب داشته باشند، مایعات فراوان بنوشند و از حضور در اماکن شلوغ و عمومی خودداری کنند.

وی توصیه کرد: حجاج حتماً در صورت عطسه و سرفه جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و دست‌ها را مکرر با آب و صابون بشویند.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌ها خاطرنشان کرد: در صورتی که طی هفته اول بازگشت به کشور، علائم آنفلوانزا یعنی تب، گلودرد و سرفه یا علائم سرماخوردگی در بین حجاج بروز کرد، فوراً به مراکز بهداشتی درمانی یا پزشک مراجعه کنند و یادآور شوند که اخیراً از عربستان برگشته‌اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Sweden
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
شما مردم رو نمیشناسید؟100 تا حرف پشت سر ادم تو این یه هفته میزنن/ابروت رو میبرن مثل باقلوا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
چشم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی