صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش اژه ای به نامه مهدی هاشمی

دادستان كل كشور افزود: در اين نامه عنوان شده كه احضاريه ابلاغ نشده، سربرگ آن مشخص نبود و به آدرسي اشتباه رفته است. اما هيچ يك از اين موارد صحت ندارد.
کد خبر: ۱۳۲۱۳۷
| |
32122 بازدید

سخنگوي قوه قضاييه گفت: هيچ يك از ابهامات در نامه مهدي هاشمي صحت ندارد. نامه اي كه بدون امضا به دست من رسيده و در برخي از عبارات‌ تفاوت‌هايي با متن مندرج در سايت ها دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني‌اژه‌اي در چهارمين نشست خبري سخنگوي قوه قضاييه در پاسخ به سؤال فارس، مبني بر ابهامات مورد نظر مهدي هاشمي در نامه‌اي خطاب به دادستان كل كشور فرستاده است، گفت: درباره اين نامه بايد بگويم يك نامه بدون امضا براي من آمده است كه پايين آن اسم مهدي هاشمي نوشته شده ولي هيچ امضايي ندارد.

وي ادامه داد: نامه‌اي كه به دست من رسيده با نامه‌اي كه در برخي از سايت‌ها ديدم در برخي از عبارات‌ تفاوت‌هايي دارد.

دادستان كل كشور افزود: در اين نامه عنوان شده كه احضاريه ابلاغ نشده، سربرگ آن مشخص نبود و به آدرسي اشتباه رفته است. اما هيچ يك از اين موارد صحت ندارد.


نشست خبري حجت الاسلام محسني اژه ايي سخنگوي قوه قضائيه


سخنگوي قوه قضاييه با نشان دادن نامه احضار مهدي هاشمي به خبرنگاران گفت: كپي نامه را از دادستان تهران گرفتم و ملاحظه مي‌كنيد كه تمام جزئيات لازم از جمله اسم مهدي هاشمي، نام پدر و آدرس به درستي قيد شده است.

وي افزود: احضار وي در تاريخ 12 اسفند 88 بوده و اين نامه در تاريخ 15 اسفند 88 توسط مأمور ابلاغ ارسال شده و وكيل آنها آقاي طباطبايي در تاريخ 18 اسفند 88 مراجعه كرده و گفته كه پيرو ابلاغ برگه احضاريه به آدرس منزل موكل رسيده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟