کلاهبرداری ۲.۵ میلیارد تومانی خواستگار قلابی!

سرپرست پلیس آگاهی استان فارس از بازداشت خواستگار قلابی و کلاهبرداری به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال در شیراز خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۱۳۱۳
| |
1857 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، محمود حافظی اظهارداشت: اواخر سال گذشته پرونده‌ای به پلیس آگاهی ارجاع و خانمی اعلام کرد با فردی آشنا شده و این فرد به قصد ازدواج اقدام به رفت و آمد با وی کرده و پس از گذشت مدتی، مبلغ ۲۵ میلیارد ریال را از وی دریافت و پس آن تلفن همراه خود را از دسترس خارج کرده است.

وی افزود: رسیدگی به موضوع پرونده در اختیارکارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت و مشخص شد متهم به عنوان خواستگار اقدام به اغفال شاکی نموده و مبلغ ۲۵ میلیارد ریال از وی دریافت و پس از آن دیگر پاسخگوی تلفن همراه خود نبوده است.

حافظی ادامه داد: اقدامات خاص پلیسی برای شناسایی هویت اصلی کلاهبردار به مرحله اجرا گذاشته شد و در نهایت با انجام تحقیقات لازم، متهم شناسایی و وی در یک عملیات پلیسی دستگیر شد.

سرپرست پلیس آگاهی استان فارس با بیان این موضوع که متهم در تحقیقات اولیه و بازجویی‌های پلیسی به جرم ارتکابی اقرار و برابر دستور قضائی روانه زندان شد، به شهروندان هشدار داد: یکی از قدیمی‌ترین شیوه و شگرد‌های کلاهبرداری ایجاد ارتباطات اولیه و اعتمادسازی برای طرف مقابل و استفاده از هویت‌های جعلی است، لذا قبل از هر گونه اقدام و ارتباط جدی سعی کنید از هویت اصلی فرد مقابل اطمینان حاصل کنید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
سلام روان شناسان می گویند پای عشق که وسط باشد،
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت