صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قارچ‌های که سرطان را درمان می‌کنند

عصاره نوعی قارچ موسوم به «گانودرما لوسیدوم» هنگام رادیوتراپی در بیماران سرطانی قابل استفاده است و در عین حال نسبت به پرتو درمانی‌های عادی برتری دارد، چون عوارض جانبی پرتو درمانی روی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. در این روش همچنین آسیب کمتری به بافت‌های سالم وارد می‌شود.
کد خبر: ۱۳۲۰۳۷
| |
3567 بازدید

ایسنا: پزشکان هندی می‌گویند: قارچ‌های طبی که در جنوب این کشور یافت می‌شوند، خواص درمانی برای معالجه سرطان دارند.

این پزشکان اظهار کردند: عصاره نوعی قارچ موسوم به «گانودرما لوسیدوم» هنگام رادیوتراپی در بیماران سرطانی قابل استفاده است و در عین حال نسبت به پرتو درمانی‌های عادی برتری دارد، چون عوارض جانبی پرتو درمانی روی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. در این روش همچنین آسیب کمتری به بافت‌های سالم وارد می‌شود.

متخصصان موسسه سرطان آمالا در هند تاکید کردند که پرتو درمانی به گونه‌ای باید صورت بگیرد که بافت‌های سالم در امان باشند و هیچ آسیبی به آن‌ها نرسد، اما از سوی دیگر بافت‌های سرطانی باید بیشترین تشعشعات را دریافت کنند.

این متخصصان متوجه شدند، اگر بیماران پیش از پرتو درمانی از عصاره این قارچ استفاده کنند و بعد تحت تشعشعات قرار بگیرند، میزان آسیب وارده به بافت‌های آن‌ها به حداقل می‌رسد. علاوه بر این، عصاره قارچ مزبور به دلیل فعالیت بالای آنتی اکسیدانی برای پرتو درمانی مفید است.

به گزارش روزنامه‌ تایمز آوایندیا، این قارچ در عین حال برای کاهش فشار خون و کلسترول هم مفید است و خواص ضد پیری هم دارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات