صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فاجعه در خوزستان؛ کارگری که در باتلاق جان باخت

۹ کارگر گرفتار شده در باتلاق های خور سنگی و خور میت با تلاش گروه‌های امدادی در حالی نجات پیدا کردند که متاسفانه یکی از کارگران به دلیل گرمازدگی جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۱۳۲۰۱۲۷
| |
2949 بازدید
|
۱
فاجعه در خوزستان؛ کارگری که در باتلاق جان باخت

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، حادثه‌ای دلخراش روز سه شنبه برای کارگران شرکت «لرزه نگاران موج اروند» رخ داده است؛ ۹ کارگر حین انجام کار لزره نگاری در باتلاق «خور سنگی» به دلیل خرابی دستگاه باتلاق‌پیما، بدون آب و غذا گرفتار شدند که در نهایت توسط گروهای امدادی نجات پیدا کردند. 

به گفته لطفعلی پاکباز (فرمانده مرزبانی استان خوزستان) این کارگران که با اتمام آذوغه و آب آشامیدنی در وضعیت بسیار نامساعد جسمی قرار داشتند، توسط تیم‌های امدادی بعد از ۴ ساعت تلاش بی‌قفه نجات پیدا کردند اما متاسفانه یکی از کارگران بعد از انتقال به بیمارستان، به دلیل گرمازدگی جان باخت.

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۸
بیچاره کارگر
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات