گل سه امتیازی شجاعی برای اوساسونا
بدین ترتیب اوساسونا با کسب سه امتیاز این بازی توانست در جدول رقابتهای لالیگا صعود چشمگیری داشته باشد و از سوی دیگر اسپورتینگ خیخون بدون آنکه امتیازی در هفته دوازدهم کسب کند، بیش از پیش در بحران غرق شد.اوساسونا فعلا با 15 امتیاز در رده دهم جدول قرار دارد و البته تیمهای مایورکا (با 15 امتیاز) و ختافه (با 13 امتیاز) که در رده های یازدهم و سیزدهم جدول قرار دارند، در صورت پیروزی در دیدارهایشان می توانند جای اوساسونا رابگیرند
در دقیقه 14 این بازی، آراندا، یکی از بازیکنان کلیدی اوساسونا مصدوم شد و لکیچ به جای او روانه میدان گردید و کامونیاس پس از حدود یک ماه مصدومیت و دوری از میادین برای تیم قرمزپوش به میدان رفت
در این بازی مسعود شجاعی و جواد نکونام 90 دقیقه برای تیم میزبان بازی کردند. نکونام در دقیقه 28 بازی از داور مسابقه کارت زردی دریافت کرد.
نکته جالب توجه اینجا بود که در دقایق میانی نیمه اول، اولین سوتها به نشانه اعتراض هواداران حاضر در ورزشگاه رینو د ناواررا (ورزشگاه خانگی اوساسونا)، به بازی تیمشان به گوش می رسید. هواداران از نحوه بازی تیمشان راضی نبودند.
البته اوضاع به این نحو باقی نماند.مسعود شجاعی در دقیقه 54 تک گل اوساسونا را به ثمر رساند. او در فرصتی تک به تک با پابلو، دروازه بان تیم خیخون قرار گرفت و با خونسردی و حرفه ای گری تمام،توپ را وارد دروازه تیم میهمان نمود.
روزنامه ناواررا، روزنامه محلی پامپلونا، در گزارش آنلاین خود از این بازی، مسعود شجاعی را برجسته ترین بازیکن حاضر در میدان نامیده است.


