در پاسخ به تابناک؛

مدیرعامل صندوق بازنشستگی: استعفا نداده‌ام؛ شایعه است/ اراده وزیر کار باشد، حاضرم بروم!

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری که صحبت های جدی درباره استعفایش مطرح شده، درخصوص وام ضروری بازنشستگان و فرزندان بازنشستگان توضیحاتی را ارائه کرد.
کد خبر: ۱۳۱۹۶۰۱
|
۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶ 27 July 2025
|
1652 بازدید

توضیحات مدیرعامل صندوق بازنشستگی درباره شایعه استعفا/

به گزارش خبرنگار «تابناک»، حجت الله میرزایی در نشست خبری گفت: به دنبال گزارش‌های دیوان محاسبات از بی نظمی و رهاشدگی تصمیم گرفتیم با طراحی و راه اندازی سامانه املاک و مستغلات که مهم‌ترین کارکرد آن امکان شفافیت وضعیت ملکی همه ذی‌نفعان این صندوق از جمله بیمه پردازان، بازنشستگان، دولت و نهاد‌های نظارتی است را فراهم کنیم. 

رئیس صندوق بازنشستگی کشوری افزود: در این سامانه شناسنامه فیزیکی املاک از جمله مقیاس، متراژ، تعداد طبقات، شناسنامه مالی، ارزش روز، هزینه خریداری، هزینه نگهداری و سابقه دعاوی حقوقی و تمام وضعیت پلاک‌های ثبتی بررسی شده که در حال حاضر اطلاعات حدود ۲۰۵۰ واحد وابسته به صندوق و شرکت‌های وابسته به آن در این سامانه ثبت شده است.

گویا استعفای من مایه شادی و تفریح بعضی ها می شود!

میرزایی در پاسخ به سوال خبرنگار تابناک درخصوص شایعات مطرح شده مبنی بر استعفای او به دلیل امضای نامه انتقادی 180 اقتصاددان به رئیس جمهور - پزشکیان - گفت: این شایعات هر از گاهی مطرح می‌شود و اگر مایه شادی و تفریح برخی‌ها را فراهم می‌کند اشکالی ندارد، اما همه ما با یک حکمی آمده‌ایم و با حکمی دیگر می‌رویم و چنانچه اراده دولت یا وزیر کار بر جایگزینی فردی دیگر به جای من باشد این آمادگی را دارم

میرزایی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تابناک مبنی بر اینکه گفته می‌شود حواشی چند ماه گذشته و نارضایتی نمایندگان مجلس از عملکرد این بخش از وزارتخانه به بازار شایعات استعفا دامن زده و حتی جانشین شما را نیز مشخص کرده اند، بیان کرد: اتفاقا صندوق بازنشستگی کشوری ارتباط بسیار خوب و بهترین نوع پاسخگویی را با نمایندگان به‌ویژه کمیسیون‌های انفرادی داریم و خوشبختانه تاکنون از این ناحیه گلایه‌هایی نداشتیم.

رئیس صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: مهم‌ترین رسالت ما پاسخگویی به ذی‌نفعان و صیانت از حقوق بازنشستگان است و اهمیت ندارد چه مدت بر مسند ریاست صندوق باشیم به طوری که عباس آریان‌پور کاشانی که بنیانگذار این صندوق است تنها مدت ۶ ماه مدیریت این صندوق را عهده‌دار بود، اما اقداماتی که برای راه اندازی و توسعه این صندوق انجام داد مثال زدنی است.

میرزایی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تابناک در مورد اینکه وام فرزندان بازنشستگان به دور دهم می‌رسد یا خیر پاسخ داد: سقف وام در دوره قبل ۳۰ میلیون تومان بود که امسال به ۶۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و همچنین برای این وام ۲ همت منابع برای پرداخت پیش بینی شده که بانک صادرات به‌عنوان بانک عامل مسئول پرداخت تسهیلات شده که قرار است در قرعه‌کشی یارانه‌ای به‌صورت نوبت‌بندی از مرداد تا پایان سال پرداخت شود و به مابقی بازماندگان سال آینده پرداخت خواهد شد.  
 
او همچنین به وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی نیز اشاره کرد و گفت: ثبت نام این وام نیز نهایی شده و از میان ۸۵۰ هزار نفر، ۵۵۰ هزار نفر به‌طور قانونی شرایط صلاحیت آنها احراز شده که ۳۰۰ هزار نفر از آنها با قید قرعه برای دریافت وام انتخاب شده‌اند.  
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت