والیبال ایران در راه هشتمین حضور جهانی با پیاتزا

تمرینات تیم ملی والیبال ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان از 15مرداد آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۳۱۹۵۴۰
| |
6839 بازدید
|
۱
والیبال ایران در راه هشتمین حضور جهانی با پیاتزا

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مسابقات قهرمانی مردان جهان از ۲۱ شهریور تا ششم مهر ماه به میزبانی فیلیپین برگزار خواهد شد و مردان والیبال ایران از جمله تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات است.
 
بر این اساس روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی به همراه توماس توتولو مربی و جیوانی روسی مربی بدنساز روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران می‌شوند.
 
اردوی تیم ملی والیبال نیز از روز چهارشنبه ۱۵ مردادماه برای حضور شایسته در رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ آغاز می‌شود که فهرست بازیکنان دعوتی متعاقبا اعلام خواهد شد.
 
تیم ملی والیبال ایران در سال ۲۰۲۵، هشتمین حضور خود در رقابت‌های قهرمانی مردان جهان را تجربه خواهد کرد. مردان والیبال ایران در مرحله مقدماتی با تیم‌های فیلیپین (میزبان)، مصر و تونس در گروه نخست این رقابت‌ها همگروه است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
امیدوارم موفق باشند ولی کار سختی دارن چون اونجا دیگه تیم ها با همه توان به میداندمی یان.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت