آخرین وضعیت مصدومان حادثه تروریستی زاهدان

وزیر بهداشت در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بر بسیج تمامی امکانات نظام سلامت جهت ارائه خدمات به مجروحان حادثه تروریستی حمله به دادگستری سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
کد خبر: ۱۳۱۹۴۳۲
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰ 26 July 2025
|
1181 بازدید

به گزارش تابناک، ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جویای آخرین وضعیت رسیدگی به مجروحان حادثه تروریستی صبح امروز زاهدان شد و بر بسیج تمامی امکانات نظام سلامت جهت ارائه خدمات به این عزیزان تاکید کرد.

وزیر بهداشت تاکید کرد؛ از تمامی ظرفیت‌های نظام سلامت جهت تسریع در بهبودی مجروحان حادثه استفاده شود.

وی همچنین ضمن تسلیت به خانواده شهدای این حادثه، از تلاش‌های حرفه‌ای کادر سلامت جهت رسیدگی به مجروحان قدردانی کرد.

 محمدحسن محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این گفتگوی تلفنی گفت؛ بلافاصله پس از اعلام وقوع حادثه همکاران اورژانس ۱۱۵ در قالب ۵ آمبولانس و یکدستگاه اتوبوس آمبولانس در محل حاضر و مجروحین را در کمترین زمان ممکن به بیمارستان منتقل کردند.

وی افزود: بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) زاهدان نیز تماما به حالت آماده باش در آمد و مجروحان تحت درمان قرار گرفته و تا کنون ۵ نفر ترخیص و ۴ نفر تحت عمل جراحی قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: یک نفر از مجروحین به دلیل شدت جراحات در آی سی یو بیمارستان بستری است.

گفتنی است؛ صبح امروز در حمله‌ای تروریستی به اداره کل دادگستری سیستان و بلوچستان تعدادی از هموطنان شهید و مجروح شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت