جعفرزاده ایمن‌آبادی: شمخانی زیر آوار نبوده است

نماینده سابق مجلس می گوید: خروج اتباع غیرمجاز، اعم از افغان یا مراکشی و... باید اتفاق بیفتد، اما این موضوع اصلاً ربطی به جنگ ۱۲روزه ایران و اسرائیل ندارد و این دو را نباید با هم گره زد. شما ملزم بودید این نوع اتباع را خارج کنید، اما این کار را نکرده‌اید و حالا روی دست‌تان مانده‌اند.
کد خبر: ۱۳۱۹۱۹۱
| |
6907 بازدید
|
۲
جعفرزاده ایمن‌آبادی: شمخانی زیر آوار نبوده است

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده سابق مجلس، گفت: من هرچه گوش دادم نتوانستم از چهره‌اش متوجه شوم که سه ساعت زیر آوار مانده باشد.

در فیلمی که از مصاحبه این فعال سیاسی منتشر شده، درباره نفوذ سخن گفته است: یعنی مکان جلسه شورای عالی امنیت ملی ما را افغان‌ها لو داده‌اند؟ اگر این‌طور باشد، باید در مملکت را گل بگیریم.

این نماینده پیشین مجلس درخصوص اتباع غیرمجاز نیز می‌گوید: این دسته از اتباع باید بروند، اما چرا این‌قدر شلوغش می‌کنیم؟ در خوش‌بینانه‌ترین حالت، ۱۰ درصد رفته‌اند.

او با تأکید بر اینکه نباید نفوذ را فقط به مهاجران افغان نسبت داد، مدعی شد: سطح نفوذ بالاتر از این حرف‌هاست؛ اتفاقاً در بالاترین رده‌های این کشور اتفاق می‌افتد. حسابش را بکنید که همه‌چیز شنود شده و دشمن زندگی‌نامه همه [شهدا]را داشته است.

جعفرزاده در ادامه می‌گوید: البته خروج اتباع غیرمجاز، اعم از افغان یا مراکشی و... باید اتفاق بیفتد، اما این موضوع اصلاً ربطی به جنگ ۱۲روزه ایران و اسرائیل ندارد و این دو را نباید با هم گره زد. شما ملزم بودید این نوع اتباع را خارج کنید، اما این کار را نکرده‌اید و حالا روی دست‌تان مانده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
گل گفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
عالی بیان کرد .
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت