به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزیر میراث فرهنگی اسرائیل امیهای الیاهو امروز پنجشنبه مدعی شد که هدف اصلی رژیم صهیونیستی محو غزه است.
الیاهو با این ادعا که غزه بالاخره به صورت کامل یهودی خواهد شد، مدعی شد: نوار غزه یک شر است که باید نابود شود. ما این شر را از بین خواهیم برد.
یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون اسرائیل ضمن انتقاد از این اظهارات گفت: آنچه الیاهو گفت حمله اخلاقی و فاجعه بیانی است.
وی همچنین گفت: تا زمانی که رهبری ما را یک دولت اقلیت افراطی بر عهده دارد که وزرای آن خون و مرگ را مقدس میدانند اسرائیل نخواهد توانست جهان را قانع کند.
وی در این زمینه ضمن انکار نسلکُشی صهیونیستها در غزه، مدعی شد: سربازان ارتش اسرائیل برای نسل کشی نمیجنگند و نمیمیرند و غیرنظامیان زخمی نمیشوند، بلکه برای آزادی گروگانها و تضمین امنیت اسرائیل وارد این جنگ شدهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.