تشییع پیکر شهدای حادثه خمین با پرچم ایران + عکس

مراسم تشییع پیکر چهار شهید حادثه اخیر در شهرستان خمین با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار شد. 
کد خبر: ۱۳۱۸۳۲۶
|
۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶ 20 July 2025
|
2172 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، در جریان تیراندازی اشتباه ماموران در شهر خمین استان مرکزی، «محمدحسین شیخی»، «محبوبه شیخی»، «رها شیخی- ۳ ساله» و «فرزانه حیدری» که از بستگان این خانواده بود (همسر برادر شوهر محبوبه شیخی) به شهادت رسیدند.

این حادثه باعث نگرانی و تأثر در میان مردم شهرستان خمین شد و پیگیری‌های لازم از سوی مراجع قضایی برای شفاف‌سازی موضوع در حال انجام است.

این حادثه به دنبال تیراندازی نیروهای حفاظت یکی از مراکز نظامی به دو خودرو عبوری که به آن‌ها مشکوک شده بودند، روی داد و منجر به جان باختن چهار نفر از اعضای خانواده «شیخی» شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خمین ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغ‌دار، بر لزوم بررسی دقیق ابعاد این واقعه تأکید کرد و اعلام کرد: عوامل این حادثه در بازداشت هستند و پرونده قضایی در حال پیگیری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت