ترامپ قانون جنجالی رمزارزها را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز جمعه قانونی را امضا کرد که چارچوبی قانونی برای رمزارزهای دارای پشتوانه‌دار دلار ، موسوم به استیبل‌کوین‌ها، ایجاد می‌کند؛ اقدامی که می‌تواند زمینه‌ساز استفاده روزمره از این دارایی‌های دیجیتال برای پرداخت و انتقال پول شود.
کد خبر: ۱۳۱۸۰۷۱
|
۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸ 19 July 2025
|
1444 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، این لایحه با عنوان GENIUS یا «قانون نبوغ» روز گذشته در کنگره آمریکا و پیش‌تر در مجلس سنا به تصویب رسیده بود و حالا با امضای ترامپ پای این قانون، رمزارزها بیش از پیش به جریان اصلی اقتصاد نزدیک شده‌اند.

این اقدام، پیروزی بزرگی برای حامیان رمزارزها به شمار می‌رود؛ کسانی که سال‌ها برای تدوین چنین چارچوبی تلاش کرده بودند تا به صنعتی که از آغاز به‌عنوان غرب وحشی دیجیتال شناخته می‌شد، مشروعیتی رسمی ببخشند.

ترامپ امضای این قانون را «اتفاقی به نفع دلار و به نفع آمریکا» دانست و وزیر خزانه‌داری ایالات متحده نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که این فناوری نوین می‌تواند موقعیت دلار را به‌عنوان ارز ذخیره جهانی تقویت کند.

استیبل‌کوین‌ها نوعی از رمزارز هستند که ارزش انها به دلار آمریکا وابسته است. این رمزارزها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که ارزش ثابتی معادل یک دلار آمریکا حفظ کنند.

بر اساس قانون جدید، استیبل‌کوین‌ها باید به‌طور کامل با دارایی‌های نقدی مانند دلار آمریکا و اوراق قرضه کوتاه‌مدت خزانه‌داری پشتیبانی شوند و ناشران آن‌ها موظفند ماهانه ترکیب ذخایر خود را به‌طور عمومی اعلام کنند.

مدیران و شرکت‌های حوزه کریپتو معتقدند که این قانون اعتبار استیبل‌کوین‌ها را افزایش داده و موجب می‌شود بانک‌ها، خرده‌فروشان و مصرف‌کنندگان رغبت بیشتری برای استفاده از آن‌ها در تراکنش‌های سریع مالی داشته باشند.

به گفته پلتفرم آماری CoinGecko، بازار استیبل‌کوین‌ها در حال حاضر بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار ارزش دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار