واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد–کوار

رئیس مرکز اورژانس فارس گفت: واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار تا این لحظه ۸ کشته و ۱۵ مصدوم برجا گذاشته است.
کد خبر: ۱۳۱۷۹۷۶
|
۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰ 19 July 2025
|
1925 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ مسعود عابد گفت: در ساعت ۱۱:۰۵ امروز، گزارشی از واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور فیروزآباد، حدود ۵ کیلومتر بعد از کوار به سمت فیروزآباد، به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

وی ادامه داد: بلافاصله ۱۱ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس مرکز اورژانس فارس افزود: متأسفانه تا این لحظه، ۸ نفر در صحنه حادثه جان باخته‌اند و ۱۵ مصدوم بدحال پس از دریافت خدمات درمانی اولیه در صحنه، در حال انتقال به مراکز درمانی هستند.

عابد با اشاره به شدت حادثه و لزوم آمادگی کامل بیمارستان ها گفت: با هماهنگی مرکز هدایت عملیات بحران (EOC) و مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (MCMC)، وضعیت آماده‌باش به بیمارستان‌های نمازی، رجایی و مسلمین شیراز و همچنین بیمارستان قائم فیروزآباد اعلام شده است تا روند پذیرش و درمان مصدومان بدون وقفه انجام شود.

رئیس مرکز اورژانس فارس تصریح کرد: اطلاعات تکمیلی، پس از پایان عملیات امدادی و بررسی‌های دقیق‌تر اعلام خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۸
بیش از 12 سال است که وزارت راه در حال دو بانده کردن حدود 12 کیلومتر مسیر کوهستانی بین میمند و فیروزاباد استان فارس و کنار کارخانه سیمان است ولی هرسال که من از ان شهر عبور می کنم به جز یکی دو سال اخیر تغییر خاصی دیده نمی شد از طرفی کیفیت کار بسیار بسیار پایین است و در حالی که با احداث یک تونل کنار کارخانه سیمان می شد یکی از بدترین گردنه ها را حذف کرد متاسفانه فقط جاده را عریضتر و ب شیب بسیار زیاد ایجاد کرده اند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت