به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ میثم رضایی پزشک تیم فوتبال استقلال در خصوص آخرین وضعیت رستم آشورماتوف بازیکن تیم فوتبال استقلال، به رسانه رسمی این باشگاه، گفت: در جریان تمرین روز پنجشنبه، رستم آشورماتوف از ناحیه زانوی راست دچار آسیب دیدگی شد که بلافاصله مورد ارزیابی کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال قرار گرفت و اقدامات اولیه جهت کنترل درد و تورم انجام شد.
وی در ادامه توضیح داد: به منظور ارزیابی وضعیت مصدومیت وی و ارائه گزارش دقیقتر به کادر فنی MRI انجام گرفت تا ضمن مشخص شدن نوع آسیب، برنامه فیزیوتراپی و توانبخشی برای رستم آشورماتوف طراحی گردد و پس از بهبودی کامل به تمرینات تیم بازگردد.
دکتر رضایی اضافه کرد: بر اساس تخمین اولیه رستم آشورماتوف برای بهبودی به حداقل ۶ هفته زمان نیاز دارد تا به تمرینات ملحق شود. وضعیت جسمانی سایر بازیکنان به صورت روزانه بررسی و در اختیار کادر فنی قرار میگیرد و خوشبختانه در شرایط کنونی کلیه بازیکنان در آمادگی کامل به سر میبرند و در اختیار مجموعه فنی تیم قرار دارند.
تیمهای فوتبال استقلال و تراکتور در دیدار سوپرجام روز ۲۰ مرداد رو در روی هم قرار میگیرند که آشورماتوف در این بازی غایب خواهد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.