سخنگوی حماس: آماده ادامه نبرد طولانی هستیم

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصریح کرد رزمندگان ما در کنار گروههای مقاومت، با ایمان بی نظیر، سرسختی شدید و اراده شکست ناپذیر و پولادین وارد نبرد نابرابری با دشمن شده اند.
کد خبر: ۱۳۱۷۸۸۵
|
۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰ 18 July 2025
|
1293 بازدید

سخنگوی حماس: آماده ادامه نبرد طولانی هستیم

به گزارش تابناک، سخنان ابوعبیده سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس برای اولین بار از ششم مارس گذشته منتشر شد.

سخنگوی گردان‌های قسام در این سخنان ویدئویی که اولین سخنرانی پس از هجدهم مارس است و از شبکه الجزیره پخش شد، گفت چهار ماه از زمانی که دشمن تجاوزات خود را پس از عهدشکنی و نقض پیمان و پشت پا زدن به توافقی آغاز کرد که با مقاومت منعقد کرد، گذشت.

وی افزود ما طی ماه‌های گذشته، صد‌ها نظامی صهیونیست را به هلاکت رسانده یا زخمی کردیم، هزاران نظامی دشمن هم به بیماری‌های روانی و صدمات روحی مبتلا شده‌اند.

سخنگوی قسام گفت رزمندگان ما، پس از درس گرفتن از طولانی‌ترین جنگ، دشمن را با تاکتیک‌ها و شیوه‌های جدید غافلگیر می‌کنند.

وی افزود رزمندگان طی هفته‌های گذشته طی چندین عملیات برای به اسارت گرفتن نظامیان صهیونیست تلاش کردند.

سخنگوی قسام تصریح کرد مقاومت غزه، بزرگترین مکتب نظامی مقاومت مردمی در رویارویی با اشغالگران سرزمین خود در تاریخ معاصر است.

وی تاکید کرد مقاومت برای ادامه نبرد فرسایشی طولانی علیه نظامیان صهیونیست صرف نظر از آنکه شکل تجاوزات و طرحهایشان چگونه باشد، کاملا آمادگی دارد.

سخنگوی قسام گفت راهبرد فرماندهی قسام در این مرحله، وارد کردن تلفات و ضربات مرگبار به دشمن و انجام عملیات منحصر‌به‌فرد و تلاش برای اسیر گرفتن نظامیانش است.

وی تاکید کرد اگر حکومت تروریستی دشمن ادامه جنگ نسل کشی را برگزیده، در حقیقت پذیرش تابوت‌های جنازه‌های نظامیان و افسرانش را انتخاب کرده است.

سخنگوی قسام گفت شاهد خیانت شرم آور هم خون‌های عرب خود هستیم، و فقط شرافتمندان امت حمایت می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد برخی از عملیات‌های اسیر گرفتن دشمن در آستانه موفقیت بود، اگر دشمن از شیوه کشتن نظامیانش استفاده نمی‌کرد.

سخنگوی قسام تاکید کرد رزمندگان ما در کنار گروه‌های مقاومت، با ایمان بی نظیر، سرسختی شدید و اراده شکست ناپذیر و پولادین وارد نبرد نابرابری با دشمن شده‌اند.

وی اظهار داشت از مردم عزیز یمن و نیرو‌های مسلح آن تشکر می‌کنیم، برادران صادق و وفادار انصارالله، جبهه تاثیرگذاری را بر دشمن تحمیل کردند.

سخنگوی قسام ادامه داد دشمن ما از حمایت قوی‌ترین قدرت‌های ظالم جهان بهره می‌برد که ارسال سلاح و مهمات را یک لحظه برای این دشمن متوقف نکرده‌اند.

نظام‌ها و گروه‌های امت ما در برابر کشتار ده‌ها هزار نفر از برادرانشان و گرسنگی آنها تماشاچی هستند.

وی گفت خون ده‌ها هزار انسان بیگناه در غزه بر گردن سران امت اسلامی و عربی و نخبگان و علمای آنها سنگینی می‌کند، که با سکوت خود، مردم غزه را تنها گذاشته‌اند.

سخنگوی قسام، سکوت و خیانت سران عرب را مهمترین عاملی دانست که رژیم صهیونیستی با خیال آسوده از هرگونه مجازات به کشتار مردم غزه می‌پردازد.

وی خطاب به سران سازشکار عرب گفت:‌ای سران امت عرب، نخبگان و علما، شما دشمنان ما در برابر خداوند هستید، شما دشمن هر کودک یتیم و هر کودک گرسنه هستید، شما با سکوتتان، آنها را تنها گذاشتند و به آنها پشت کردید. آیا یک امت بزرگ قادر نیست آب و غذا و دارو را برای گرسنگان در غزه وارد کند؟

وی در ادامه گفت از موضع هیئت مذاکره کننده مقاومت فلسطین در مذاکرات غیر مستقیم با دشمن با تمام قوا حمایت می‌کنیم.

سخنگوی قسام ادامه داد ما طی ماه‌های اخیر یک قرارداد فراگیر را بار‌ها پیشنهاد دادیم که بر اساس آن تمام اسیران دشمن یک باره آزاد شوند، ولی نتانیاهو، این جنایتکار جنگی و وزیرانش این پیشنهاد را رد کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت