اعلام جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۷۸۰۳
|
۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷ 18 July 2025
|
527 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا  در خصوص آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مواصلاتی کشور گفت: همزمان باپایان تعطیلات آخر هفته، محدودیت‌های ترافیکی قطعی و مقطعی در محورهای پر تردد به‌ویژه در مسیرهای کرج – چالوس، هراز و فشم اعمال خواهد شد.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اینکه این محدودیت‌ها به‌منظور تسهیل در بازگشت خودروها و مدیریت ترافیک اعمال می‌شود، اعلام کرد: این محدودیت‌ها از صبح امروز جمعه، ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴ آغاز شده و تا پایان شب ادامه خواهد داشت.

جزئیات محدودیت‌ها بدین شرح است:

محور کرج – چالوس:

ساعت ۱۴:۰۰: اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران – شمال برای خودروهایی که به مقصد چالوس در حرکت‌اند.

ساعت ۱۵:۰۰: انسداد کامل مسیر از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس.

ساعت ۱۷:۰۰: اجرای تردد یک‌طرفه از محور مرزن‌آباد به سمت تهران.

ساعت ۲۴:۰۰۰: پایان طرح و بازگشت تردد دوطرفه در محور پل زنگوله تا مرزن‌آباد.

در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر از موعد طرح‌های یک‌طرفه نیز وجود دارد. تردد از جاده قدیم کرج – چالوس برای ساکنان محلی آزاد خواهد بود، اما تردد سایر خودروها از میدان کرج به سمت چالوس از ساعت ۱۱:۰۰ صبح به بعد ممنوع است.

محور هراز:

از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰: تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) از محور هراز ممنوع است.

در صورت افزایش ترافیک، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس به‌صلاحدید پلیس راه اجرا خواهد شد.

محور فشم:

از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰: تردد یک‌طرفه از انتهای پیچ آریانا به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

سرهنگ محبی در پایان گفت: نیروهای پلیس راه در همکاری با دستگاه‌های امدادی و نظارتی در آماده‌باش کامل قرار دارند. از شهروندان درخواست می‌شود پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شده و در طول مسیر نیز ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به توصیه‌های پلیس توجه کامل داشته باشند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت