صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وعده خروج توپولف از ایران تا اواخر بهمن

کد خبر: ۱۳۱۷۶۷
| |
3004 بازدید
|

ريیس سازمان هواپیمایی کشوری از برنامه ریزی برای خروج هواپیمای توپولف از ناوگان هواپیمایی کشور تا پایان بهمن خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، رضا نخجوانی در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه حدود 21 فروند هواپیمای توپولف به صورت ملکی در کشور داریم، گفت: این هواپیما به‌رغم داشتن 20 سال سابقه استفاده در کشور فاقد ویژگی‌ها و شرایط اقتصادی لازم برای ماست و دستاوردی برای ما نداشته است.

وی افزود: بیشترین تعداد این هواپیماها متعلق به شرکت ایران ایرتور است و این شرکت اعلام کرده است تا اواخر بهمن هواپیمای دیگری جایگزین توپولف خواهد کرد. نخجوانی ادامه داد: براساس این برنامه‌ریزی به سایر شرکت‌هایی که هواپیمای توپولف دارند، اعلام کرده‌ایم تا پایان بهمن برای جایگزین کردن آن فرصت دارند.

وی گفت: هواپیمای جایگزین از سوی شرکت‌های هواپیمایی و باتوجه به ویژگی‌های مختلف از جمله ویژگی اقتصادی هواپیماها انتخاب خواهد شد.

ريیس سازمان هواپیمایی با بیان اینکه هواپیمای «ام دی» مانند بقیه هواپیماها در دنیا در حال پرواز است و برخی از ویژگی‌های موردنظر ما را دارد، افزود: پیش‌بینی ما این است که شرکت‌های هواپیمایی می توانند از هواپیمای بسیار بهتری از هواپیمای «ام دی» استفاده کنند.

نخجوانی این امر را باتوجه به بستر اقتصادی فراهم شده در کشور و افزایش نرخ بلیت هواپیماها امکان‌پذیر دانست.

وی گفت: به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد وسیله‌ای بدون داشتن شرایط و حداقل استانداردهای فنی و عملیاتی پرواز کند و ایمنی و جان دیگران را به خطر بیندازد. به گفته ريیس سازمان هواپیمایی کشوری، همیشه از دارندگان توپولف خواسته شده است که جهت‌گیری آنها به سمت ناوگانی باشد که مردم به آن علاقه دارند و در این کار واقعیت‌های اقتصادی را نیز در نظر داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
منظور بهمن امسال نیست، بهمن 10 سال بعد را فرمودند.
a
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
قرار بود زود تر از اينها خارج بشه چند نفر ديگه بميرن خارج مي شه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
ta mitunid be mardom khedmat konid, iran ra sar afraz mikonim, khoda ghovat
پاسخ ها
ناشناس
| Italy |
۲۰:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
دوست عزیز من اتفاقا" همین امروز تو فرودگاه رم MD-82 رو با آرم آلیتالیا دیدم ... اینجام داره استفاده میشه ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
بهعنوان يك متخصص در صنعت هوانوردي اين هشدار رو ميدم كه ايمني توپولف ها بسيار بيشتر از ايمني md 80 هائي است كه قراره جايگزين توپولف ها بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
اي باب حيفه...آقاي وزير گفت كه باهاشون سبزي صادرات مي كنيم!
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
اگر قراره اين تابوتها برن يه سري ديگه تابوت به نام MD بياد من شخصاً همين توپولوف رو ترجيح مي دهم.
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
باسلام؛
ضمن خداقوت به همۀ زحمتکشان عرصۀ هوانوردی؛ به ویژه کاپیتان نخجوانی، امیدوارم به همت ایشان برای خروج ناوگان توپولف و قطع منافع عده ای ویژه خوار که مدتهاست این توپولف ها را به ملت بزرگوار ایران اسلامی تحمیل کرده اند وموجبات رونق کسب و کار روسها را فراهم کرده اند؛ اقدامات بسیار خوب و مؤثر ایشان در راستای ایمنی هوانوردی_ که درجریان2مورد بازرسی موفق بین المللی مورد تحسین نهادهای بین المللی قرار گرفته است- تکمیل شود. ان شاالله
farhad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
بعد از 2 مسافرت خارجه ، به خدا از ترس هواپیماهای کشور دیگه جرات نمیکنم پامو تو فرودگاه بذارم. آقایون به فکر هواپیمای ارزونترن، به فکر هواپیمایی با شرایط ایمنی بالاتر نیستن، چند ماه دیگه تو همین تابناک مینویسن ، (هواپیمای چینی در ناوگان هوایی کشور). خدا به دادمون برسه .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
من هم بعنوان یک متخصص هوایی هشدار میدهم که مهندسین ایر اسپیس تاک موتور پیکان روی توپولوف نصب کرده اند تا ایمنی آنرا بهبود بخشند و از آن بجای اتوبوسهای بی آر تی بر روی زمین استفاده کنند تا سقوط نکند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
حیفه ها! هنوز تا وقتی سقوط نکردن که میشه ازشون استفاده کرد! خدای نکرده یک وقت اسراف نشه و بیت المال حروم بشه!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟