میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ضد و نقیض‌های ترامپ: زلنسکی نباید به مسکو حمله کند!

پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه دونالد ترامپ از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته جنگ را به داخل روسیه بکشاند ترامپ در یک کنفرانس خبری گفت: «زلنسکی نباید به مسکو حمله کند.»
کد خبر: ۱۳۱۷۳۸۸
| |
2235 بازدید
ضد و نقیض‌های ترامپ: زلنسکی نباید به مسکو حمله کند!

به گزارش تابناک به نقل از فارس، پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه دونالد ترامپ از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته جنگ را به داخل روسیه بکشاند ترامپ در یک کنفرانس خبری گفت: «زلنسکی نباید به مسکو حمله کند.»

ترامپ همچنین مدعی شد که در این جنگ طرفدار هیچ کدام از دو طرف جنگ نیست.

در همین حال، کاخ سفید ضمن تایید این که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین درباره حمله این کشور به روسیه با یکدیگر گفت و گو کرده‌اند، نحوه روایت گزارش‌ها از این موضوع را رد کرد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی تایید کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، درباره اینکه آیا کی یف می‌تواند با سلاح‌های آمریکایی به مسکو و سن پترزبورگ حمله کند یا خیر، گفت و گو کردند، اما به نحوه انعکاس این گفت و گو در گزارش‌های خبری اعتراض کرد.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید به شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز گفت: «رئیس جمهوری آمریکا صرفاً یک سوال پرسیده بود، نه اینکه کشتار بیشتر را تشویق کند. او خستگی‌ناپذیر برای توقف کشتار و پایان دادن به این جنگ تلاش می‌کند.»

لیویت گفت که گزارش فایننشال تایمز این موضوع را «به شدت از بستر خود خارج کرده است».

گفتنی است، روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز به نقل از دو نفر که در جریان تماس تلفنی ترامپ و زلنسکی قرار گرفته‌اند، گزارش داده است که ترامپ حمایت خود را از ایده حمله به عمق خاک روسیه، از جمله مسکو و سن پترزبورگ، اعلام کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت