میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هدیه پلیس به مشمولان متولد ۸۶

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان گفت: مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ برای شرکت در مراسم اربعین حسینی نیاز به دریافت مجوزخروج ازکشور ندارند.
کد خبر: ۱۳۱۷۳۱۷
| |
3041 بازدید

هدیه پلیس به مشمولان متولد ۸۶

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سرهنگ اکبرمعادلی اظهار کرد: همه مشمولان متولدسال ۱۳۸۶ که قصد زیارت عتبات عالیات تا پایان ماه صفر بویژه اربعین حسینی را دارند، می‌توانند در این ایام فقط برای یکبار بدون نیاز به اخذ مجوز خروج از کشور در این سفر معنوی شرکت کنند.

وی در ادامه گفت: این دسته از عزیزان برای شرکت در این سفر معنوی و در بازه زمانی ششم تیر ماه تا دوم شهریور ماه سال جاری فقط برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور از رده‌های وظیفه عمومی، می‌بایست برای دریافت گذرنامه از اداره گذرنامه اقدام کنند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان افزود: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir از آخرین اخبار مربوطه در این خصوص مطلع شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت