دیدار نتانیاهو با وزرا برای تضمین بقای ائتلاف

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با وزیر امنیت داخلی و وزیر دارایی این رژیم برای تضمین عدم وجود تهدیدی برای ائتلاف در صورت رسیدن به توافق با حماس دیدار کرد.
کد خبر: ۱۳۱۷۰۲۳
| |
1354 بازدید
|
۱

سایت عبری واللا به نقل از یک منبع گزارش داد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر با ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی و بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی برای تضمین عدم وجود تهدیدی برای ائتلاف در صورت رسیدن به توافق با حماس دیدار کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این سایت نوشت: نتانیاهو در مذاکرات محرمانه گفت معتقد است رسیدن به توافق ممکن است اما به ضرر کابینه وی و سقوط دولتش نخواهد بود.

مذاکرات و تلاش‌های فعال برای دستیابی به توافق آتش‌بس احتمالی بین صهیونیست‌ها و حماس در نوار غزه اخیرا با میانجیگری قطر، مصر و ایالات متحده از سر گرفته شده است.

پیشنهاد ارائه شده شامل آتش‌بس ۶۰ روزه، توقف خصومت‌ها و تبادل جزئی زندانیان و بازداشت‌شدگان و به دنبال آن آغاز مذاکرات با هدف آتش‌بس دائمی و پایان جنگ است.

در ۲ مارس، رژیم صهیونیستی گذرگاه‌های غزه را به روی ورود کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی به نوار غزه بست و باعث وخامت بی‌سابقه اوضاع انسانی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
خدایاتاکی صبرکنیم ؟چراهمچین موقعی موشک خیبرشکن به اتاق جلسه این جلادنمیزنن؟
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت