طارمی تکلیفش را با اینتر مشخص کرد

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران بی توجه به شایعات نقل و انتقالاتی تنها برای بازگشت به ایتالیا برای حضور در تمرینات پیش فصل اینتر برنامه ریزی و تکلیفش را با این تیم مشخص کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۶۹۸۵
|
۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸ 14 July 2025
|
1850 بازدید
|
۱

طارمی تکلیفش را با اینتر مشخص کرد

به گزارش تابناک، مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه اینتر ایتالیا که پس از لغو حضورش در رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان به دلیل شرایط خاص کشور در جریان حمله رژیم غاصب صهیونیستی علیه ایران، همچنان در زادگاهش بوشهر به سر می‌برد، بار دیگر با شایعه جدایی‌اش از اینتر رو‌به‌رو شده است.

طارمی که در هفته‌های اخیر در حاشیه شایعات فراوانی درباره آینده‌اش در فوتبال اروپا قرار گرفته، در گفت‌و‌گو با اطرافیان خود تأکید کرده است با اینتر قرارداد دارد و روی بند‌های آن متعهد است و تنها چیزی که به آن فکر می‌کند تمرین انفرادی برای ورود به تمرینات پیش فصل تیم است.

این در حالی است که حضور مهدی طارمی در تمرینات پیش‌فصل اینتر به تعویق افتاد، اما او با جدیت تمرینات اختصاصی خود را در بوشهر ادامه می‌دهد و تصمیم دارد تا یک هفته آینده به ایتالیا بازگردد و زیر نظر کریستین چیوو سرمربی جدید نراتزوری آماده فصل جدید شود.

مهاجم پیشین پورتو پرتغال همچنین به مدیر برنامه اروپایی خود اعلام کرده است که هیچ قصدی برای فسخ قرارداد یا مذاکره با تیم دیگر ندارد و تمام تمرکزش روی درخشش با پیراهن نراتزوری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
جرجیس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
فکر کرده پرتغاله. اونجا ایتالیاست و اون تیم هم اینتر. فوتبالت تموم شده داداش خیلی خیلی خوش شانس باشی تیمهای عربی اون هم نه عربستان، کشورهایی مثل امارات و قطر راهت بدن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت