مشاور نتانیاهو متهم به لو دادن اسناد محرمانه رژیم اسرائیل

مشاور حقوقی کابینه نتانیاهو از متهم شدن مشاور وی به لو دادن اسناد محرمانه خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۶۹۴۹
|
۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۱ 13 July 2025
|
1268 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، مشاور حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کیفرخواستی علیه یوناتان اوریخ مشاور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به اتهام لو دادن اسناد محرمانه ارائه شده است.

وی اضافه کرد که در این کیفرخواست، اوریخ به انتشار اطلاعات محرمانه به قصد ضربه زدن به امنیت رژیم صهیونیستی متهم شده است.

چند ماه قبل کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دو شخص در این رژیم به اتهام دست داشتن در پرونده موسوم به «قطر گیت» بازداشت شده‌اند.

موج جدید افشاگری‌ها درباره ارتباط کارکنان دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با پرونده دریافت پول از قطر بحران جدیدی را برای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رقم زده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت