اوکراین: پوتین فقط می خواهد ما تسلیم شویم

معاون وزیر امور خارجه اوکراین معتقد است پوتین تنها زمانی با دیدار با زلنسکی موافقت می‌کند که کی‌یف اول تسلیم شود.
کد خبر: ۱۳۱۶۸۳۱
| |
1531 بازدید
|
۲

اوکراین: پوتین فقط می خواهد ما تسلیم شویم

«سرهی کیسلیتسیا» معاون وزیر خارجه اوکراین مدعی شد، ماموریت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه وادار کردن اوکراین به تسلیم است. به طور خاص، اوکراین پیشنهاد برقراری آتش‌بس را به عنوان کمکی برای ایجاد شرایط برای دیدار رهبران و دستیابی به توافقات ارائه می‌دهد، اما مسکو ابتدا خواستار تسلیم است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی مذاکرات بین روسیه و اوکراین در مه ۲۰۲۵ با میانجی‌گری آمریکا را یادآور شد که در آن، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین شخصا به استانبول رفت تا در مذاکرات شرکت کند اما پوتین هیاتی را برای شرکت در این مذاکرات اعزام کرد.

در این میان، زلنسکی نیز در کانال تلگرامی خود نوشت: «اوکراین به پویایی مثبت‌تری در روابطش با آمریکا نیاز دارد و در عین حال اقداماتی جدید برای مدیریت بخش دفاعی اوکراین نیز نیاز است. تصمیمات مرتبط قرار است در آینده‌ای نزدیک گرفته شود.»

وی ادامه داد رستم امروف، وزیر دفاع اوکراین قرار است قراردادهای مربوط به پهپادها را نهایی و همکاری با شرکای اروپایی را در زمینه تامین مالی اعلام کند.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
نه بابا!! راست میگی؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
ترامپ کثیف چرا کمک اکراین نمیکنه با پرواز b2
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت