تانک‌های ارتش چین مقابل تنگه تایوان به صف شدند

همزمان با دیدار وزرای خارجه آمریکا و چین، ارتش چین از برگزاری یک رزمایش آبی-خاکی در آن سوری تنگه تایوان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۶۴۵۵
| |
27039 بازدید
|
۱

تانک‌های ارتش چین مقابل تنگه تایوان به صف شدند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، ارتش خلق چین از برگزاری یک رزمایش دریایی با استفاده از تجهیزات آبی-خاکی در آن طرف تنگه تایوان خبر داد. ارتش خلق چین با انتشار تصاویری اعلام کرد که رزمایش‌های آبی-خاکی را در سواحل فوجیان، آن سوی تنگه تایوان، برگزار کرده است.براساس ویدئوهای منتشر شده، واحدهای زرهی ارتش چین در حال تمرین آرایشهای دریایی در نزدیکی تنگه تایوان دیده شده اند.

این رزمایش همزمان با دیدار وزرای خارجه چین و آمریکا در حاشیه نشت آسه آن برگزار شده است. براساس اعلام وزارت امور خارجه چین، وزیر امور خارجه این کشور با همتای آمریکایی خود توافق کرد که اختلافات را مدیریت کرده و زمینه‌های همکاری را گسترش دهد.در این دیدار، وزیر امور خارجه ابراز امیدواری کرد که واشنگتن پکن را عینی، منطقی و عملگرا ببیند.وزارت امور خارجه ایالات متحده نیز به نقل از مارکو روبیو این مذاکرات سازنده و عملی خوانده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
هر کسی جنس چینی بخره و یا کمترین کمکی به چین بکنه به آینده زمین خیانت کرده. نه اینکه غربی ها خوبن، بلکه مسله بد و بدتره
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت