میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

الجولانی بیروت را تهدید کرد

منابعی خاص به تلویزیون سوریه اعلام کردند که الجولانی به سبب نادیده گرفتن پرونده بازداشت شدگان سوری در لبنان، تهدید به تشدید تنش دیپلماسی و اقتصادی علیه بیروت کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۶۴۴۱
| |
5273 بازدید

برخی منابع سوری اعلام کردند که الجولانی، بیروت را تهدید کرده است.
 
به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ منابعی خاص به تلویزیون سوریه اعلام کردند که الجولانی به سبب نادیده گرفتن پرونده بازداشت شدگان سوری در لبنان، تهدید به تشدید تنش دیپلماسی و اقتصادی علیه بیروت کرده است.
 
این منابع بیان کردند که اسعد الشیبانی وزیر خارجه سوریه طی روزهای آتی به بیروت می رود تا پرونده بازداشت شدگان را مورد بررسی قرار دهد.

منابع مذکور افزودند: دمشق گزینه های تشدید تنش تدریجی علیه لبنان را بررسی می کند که از مسدود کردن برخی کانالهای امنیتی و اقتصادی شروع می شود. دمشق بازنگری در همکاری امنیتی مرزی مشترک و نیز بستن مرزها و محدودیت علیه کامیون های لبنانی را تحت بررسی دارد.
 
این منابع تاکید کردند: نگرانی بابت بسته شدن کامل گذرگاههای زمینی طی روزهای آتی وجود دارد.
 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت