میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رئیس‌جمهور: اکو فرصت همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است

رئیس‌جمهور، اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای تبادل‌نظر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و همچنین ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
کد خبر: ۱۳۱۵۱۵۳
| |
2968 بازدید

رئیس‌جمهور: اکو فرصت همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است

مسعود پزشکیان رئیس جمهور پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان به منظور شرکت در هفدهمین نشست سران کشورهای سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، درباره هدف خود از این سفر گفت: این سفر در چارچوب روابط سه‌جانبه میان ایران، ترکیه و پاکستان تعریف شده و نخستین گام در همکاری‌های منطقه‌ای میان ۱۰ کشور محسوب می‌شود. کشورهایی نظیر آذربایجان، ترکمنستان، افغانستان، ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان نیز در این برنامه شرکت دارند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، رئیس جمهور افزود: هفدهمین اجلاس اکو در جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود و ۱۰ تن از رؤسای جمهور و مقامات عالی‌رتبه کشورها در آن حضور خواهند داشت. این نشست فرصتی برای تبادل‌نظر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و همچنین ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای است.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت گسترش روابط منطقه‌ای خاطرنشان کرد: امید می‌رود این سفر، علاوه بر تقویت تعاملات سیاسی، زمینه‌ساز بهبود وضعیت منطقه، ایجاد صلح و ثبات و افزایش همکاری میان کشورهای همسایه باشد، چرا که هر اندازه هماهنگی و همراهی بین کشورهای منطقه بیشتر شود، به همان نسبت طمع دشمنان در ایجاد ناامنی کاهش خواهد یافت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت