بالاترین مقام نظامی روسیه در کورسک کشته شد

فرمانده ارشد نیروی دریایی روسیه میخائیل گودکوف در حمله‌ اوکراین به منطقه کورسک که جزئیات آن مشخص نیست، جان خود را از دست داد که یکی از بزرگ‌ترین تلفات فرماندهی روسیه در جنگ جاری به شمار می‌رود.
کد خبر: ۱۳۱۵۰۷۷
| |
33678 بازدید
بالاترین مقام نظامی روسیه در کورسک کشته شد

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، «میخائیل گودکوف، معاون فرمانده نیروی دریایی روسیه و فرمانده یک تیپ درگیر در جنگ با اوکراین در منطقه کورسک کشته شد» این خبر را فرماندار یکی از مناطق شرق دور روسیه اولگ کوژمیاکو امروز اعلام کرد.

کانال‌های نظامی غیررسمی روسیه و اوکراین هم در تلگرام اعلام کردند که گودکوف به همراه ۱۰ سرباز دیگر در حمله‌ اوکراین به یک فرماندهی در کورنِوو در منطقه مرزی کورسک کشته شد.

گودکوف از بلندپایه‌ترین فرماندهان نظامی روسیه است که از زمان شروع جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ به دست نیروهای این کشور کشته شده است.

او بخاطر «شجاعت در عملیات نظامی علیه اوکراین» جوایزی دریافت کرده و از سوی کی‌یف به ارتکاب جنایات جنگی متهم شده بود.

رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین مارس ۲۰۲۵ او را به عنوان معاون فرمانده کل نیروی دریایی منصوب کرد.

وزارت دفاع روسیه و دولت اوکراین هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده‌اند.

گودکوف رهبری یک تیپ تفنگداران دریایی ناوگان اقیانوس آرام روسیه را هم برعهده داشت که در کورسک می‌جنگید.

بخش‌هایی از منطقه کورسک در مرز اوکراین، اوت سال ۲۰۲۴ در حمله ناگهانی نیروهای اوکراینی به روسیه که بزرگترین تهاجم به خاک این کشور از زمان جنگ جهانی دوم به شمار می‌رفت، به تصرف درآمد اما روسیه امسال اعلام کرد که تسلط کامل بر این منطقه را بازیافته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت